karácsony 2015 TV2 feleség Tilla romantika Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője nagyon elfoglalt, és három gyermek mellett kevés időt tud feleségével, Krisztával kettesben tölteni.

Tilla már várja a meghitt ünnepet, karácsonykor ugyanis végre a romantikára is jut idő – írja a hot!. „Három gyermek mellett nem könnyű romantikázni, mindig rohanunk valahová, de karácsonykor időt fordítunk arra, hogy kettesben eljöjjünk az adventi vásárba, beszélgessünk, esetleg beüljünk moziba"- mondta Tilla.

Forrás: Facebook/Till Attila

Oláh Gergőéknél idén elmarad a karácsonyi rituáléhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151209-olah-gergoeknel-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnel-iden-elmarad-a-karacsonyi-rituale.htmlAz X-Faktor győztes énekes valószínűleg nem tudja a karácsonyi családi éneklést kivitelezni, mert újszülött kisfiát dédelgeti az ünnepnapokon. SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKülönleges karácsonyra készül Nádai Anikóhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151208-nadai-aniko-igy-unnepli-iden-a-karacsonyt.htmlKülönleges az idei ünnepi időszak a gyönyörű, fiatal anyukának, Nádai Anikónak, ugyanis ez lesz az első karácsonya néhány hónapos kisfiával, Patrikkal. Sztárok--Advent a sztárokkal! Szandi kisfia adventi koszorút készítetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151203-szandi-enekesno-kisfia-csabika-adventi-koszorut-keszitett-sajat-kezuleg-az-enekesno-mar.htmlAz énekesnő nagyon büszke rá, hogy idén kisfia, Csabi ötlete alapján készült a családi asztal dísze. Szandi arról mesélt, hogyan telik náluk a karácsonyra hangolódás. Sztárok--Sarka Kata szuper Jézuska lennehttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151207-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-szuper-jezuska-lenne.htmlA modellt arról faggattuk, hogy az adventi időszak kezdetén feldíszítette-e már a házukat, és elkezdte-e megvásárolni a karácsonyi ajándékokat. Sztárok--Kínkeservvel szabadult meg a karácsonyi túlsúlytól Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20130103-gregor-bernadett-szineszno-karacsonykor-felszedett-par-kilotol-alig-tud-megszabadulni.htmlNem pont úgy alakult a tavalyi év vége Gregor Bernadett számára, mint ahogy eltervezte. SztárokOrigoDuplán ünnepelték tavaly a karácsonyt a sorozat színészeinek gyerekeihttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20121219-joban-rosszban-sorozat-szinesznoi-vegh-juci-kisfia-bence-es-fabian.htmlNemcsak otthon, a családdal ünnepelték a karácsonyt a színészek gyerekei, hanem a Jóban Rosszban filmsorozatban is kivették részüket az ajándékozásból 2014-ben. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.