textília karácsony otthon ünnep textil kiegészítők lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öltöztesd otthonodat pihe-puha ünnepi textíliákba! Csak néhány ötletes kiegészítőre lesz szükséged, és pillanatok alatt karácsonyi hangulatot teremthetsz.

A lakástextilek szinte észrevétlenül alakítják, befolyásolják otthonod hangulatát – nincs ez másképp karácsonykor sem!

Forrás: Kika

Mivel az ünnep nagy részét otthonodban töltöd, fontos, hogy a lakást is ünnepi hangulatba öltöztesd. A klasszikus karácsonyi színek, mint a piros, zöld, fehér és arany textileken kívül a különböző mintázatokkal is érdemes kicsit játszani. A tradicionális minták, mint a fenyő, a fagyöngy, a magyal mellett ma már rengeteg cuki állatkás motívummal is találkozhatsz, így a klasszikus és a bohém stílus rajongói is könnyen találhatnak kedvükre való kiegészítőt.

Forrás: Press Loft, Kika

Kuckózd be magad az ágyba

A téli estéken nincs is jobb, mint bevackolni magad az ágyba egy forró bögre finom kakaóval, és a kedvenc romantikus karácsonyi filmeden szipogni egy kicsit.

Forrás: Origo

Puhaság az egész lakásban

Otthonod különböző pontjaira is becsempészhetsz néhány karácsonyi hangulatú textíliát: szerezz be egy cuki rénszarvasos lábtörlőt, vagy akár piros-fehér dizájnos sütőkesztyűt.

Forrás: Press Loft, Kika
Káprázatos csillogó mécsestartó házilaghttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20151207-csinald-magadkaracsonyi-mecsestarto.htmlHa advent idején igazán meghitt hangulatot szeretnél varázsolni otthonodba, a bolti mécses- és gyertyatartók helyett készíts saját kezűleg káprázatos karácsonyi dekorációt. Csak egy kis ügyesség kell hozzá, és otthonod gyönyörű ünnepi fényben fog úszni. Dekor--Karácsonyi cukiságcunami: pingvin villanykörtébőlhttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20151202-csinald-magad-karacsonyi-disz-villanykortebol-pingvin.htmlVan gyerek a családban? Akkor itt a tökéletes hétvégi program! Készítsetek übercuki karácsonyi pingvindíszeket villanykörtéből!Dekor--Csipkecsoda karácsonyra - Káprázatos havas fenyők http://www.life.hu/karacsony/dekor/20151130-csinald-magad-kreativ-fenyofak-tortacsipkebol.htmlBár a boltok polcain szebbnél szebb csillogó díszek sorakoznak, a szívünkhöz mégiscsak azok a dekorációk állnak a legközelebb, amelyeket saját kezűleg készítünk el. Az alábbiakban egy hihetetlen dekoratív és mutatós csipkecsodát ajánlunk a figyelmedbe. Dekor--Készítsd el 2015 legkreatívabb adventi koszorúját!http://www.life.hu/karacsony/dekor/20151124-life-hu-karacsonyi-adventi-koszoru-keszito-verseny.htmlAdvent közeledtével alig várod, hogy végre egy újabb kreatív csodával kápráztasd el családod és barátaid? Minden évben saját kezűleg állsz neki elkészíteni az ünnepi időszak egyik legjellegzetesebb dekorációját? Akkor ez a felhívás most neked szól! Dekor--Az év legtrendibb adventi kalendáriuma - készítsd el saját magad!http://www.life.hu/karacsony/dekor/20141121-hazi-keszitesu-adventi-kalendarium-igy-csinald.htmlAz ünnepi készülődésnek nem abból kellene állnia, hogy fel-alá futkosol az ünnepi hangulat megteremtéséhez szükséges dekorációkért. Idén - ha teheted - csináld másképp! Dekor--Így öltöztesd fel az ajándékokat idén!http://www.life.hu/karacsony/dekor/20121217-adventi-kreativ-tipp-december-24-karacsonyi-ajandekok-kreativ-csomagolasa.htmlUnod a hagyományos csomagolási technikát? Engedd el a fantáziád, és művészkedj bátran! DekorThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.