Megtaláltuk 2015 legszebb adventi koszorúját!

Forrás: Szabadka Tímea -
karácsony advent adventi koncert koszorú verseny dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg koszorút küldtetek, az első helyért kiélezett verseny folyt - lássuk kinek az alkotása nyerte el a 2015 legkreatívabb adventi koszorúja címet!

December 1-én hirdettük meg versenyünket, melyben 2015 legkreatívabb adventi koszorúját kerestük, most egy nappal a szenteste előtt pedig eredményt hirdetünk.

A majd' 200 pályázatból szerkesztőségünk választotta ki azt a hat döntőst, akikre egy hétig adhattátok le a szavazatokat. Az első helyért igen kiélezett volt a küzdelem, a dobogó legfelső fokán végül - közel 1300 szavazattal - a Szabadka Tímea által készített különleges, gömb alakú koszorú végzett. A nyereménye egy Lifu.hu ajándékcsomag.

Forrás: Szabadka Tímea

Gratulálunk a nyertesnek, és köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott! Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.