Erdélyi Mónika négy karácsonyfát állított fel lakásában

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
karácsony Erdélyi Mónika karácsonyfa ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika imádja a karácsonyt, a lakását pedig nagy műgonddal szokta ilyenkor ünnepi díszbe öltöztetni. Az Aktívban azt is elárulta, hogyan. 

A csinos műsorvezető minden évben körültekintően készül az ünnepre, és szereti, ha a lakása is az ilyenkor megszokott díszekben pompázik. Erdélyi Mónika az Aktívban elárulta: náluk idén négy karácsonyfa teszi meghittebbé a hangulatot. "Van egy külön karácsonyfa a fürdőszobában, van egy a konyhában, és van kettő a nappaliban. Lehet, hogy ez soknak tűnhet, de nekem ez az alap" - mondta Mónika.

Istenes Bence Jézuska hordára letthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151221-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-jezuska-hordara-lett-es-megvette-a-karacsonyfat.htmlA műsorvezető megküzdött a fenyőfavásárlással és beszerezte a karácsonyfát. Bence a Life.hu-nak elárulta, hogyan telik náluk a szenteste. Sztárok--Így csomagolja karácsonyi ajándékait Csobot Adélhttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20151222-igy-csomagolja-karacsonyi-ajandekait-csobot-adel.htmlTi becsomagoltátok már a karácsonyi ajándékokat? Még nem? Akkor lessetek el Csobot Adéltól néhány különleges csomagolási praktikát! Dekor--Ünnepi mécsestartó Csobot Adél-módrahttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20151221-csobot-adel-a-life-hu-sztarzerzoje-unnepi-mecsestartot-keszit.htmlEddig nem volt időd a karácsonyi készülődésre? Még mindig nincs késő! Adél megmutatja, hogyan készíthetsz gyönyörű ünnepi mécsestartót házilag! Dekor--Így készül az ünnepekre Pirner Alma immár anyaként - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/karacsony/20151220-pirner-alma-edes-anya-fia-fotot-keszitett-a-kidiszitett-ajtojuk-elott.htmlGyönyörű karácsonyi díszben úszik Pirner Alma otthona, aki immár édesanyaként készül az ünnepre. Karácsony 2015OrigoPofonegyszerűen elkészül a karácsonyi smink - megmutatjuk, hogyan!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20151220-karacsonyi-smink-igy-kell-elkesziteni-megmutatjuk-lepesrol-lepesre.htmlMég nem tudod, milyen sminket viselj szenteste? Segítünk kicsit: legyen mutatós, kicsit élénkebb a szokottnál, és ne kelljen vele órákig bíbelődni. A következő smink percek alatt elkészül! SzépségOrigoIlyen egy rém rendes karácsony - Less be Al Bundy-ék házábahttp://www.life.hu/karacsony/poengyar/20151116-al-bundy-es-peggy-bundy-igy-karacsonyoznak-a-rem-rendes-csaladban.htmlUgye mindenki emlékszik még az Egy rém rendes család című kultikus sorozatra? Most megmutatjuk, hogy karácsonyozik Al Bundy és családja. Poéngyár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.