Kitalálod, mi díszíti Hosszú Katinkáék fáját?

karácsony Hosszú Katinka karácsonyfa aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi más is lehetne egy bajnok családi karácsonyfájának dísze, mint néhány szépen csillogó érem?

"Nagyon Boldog Karácsonyt! Remélem, hogy mindenki a családjával tudja tölteni! Mostmár hagyomány, hogy Anyukám az érmeimmel díszíti a fát" - írta Hosszú Katinka a Facebookon megosztott fényképéhez. Nagyon megható gesztus a sportoló édesanyjától. Reméljük, jövőre az olimpiai arany lesz a csúcsdísz!

Forrás: Facebook/ Hosszú Katinka

Így kívánnak kedvenceink boldog karácsonyt a Life.hu olvasóinakhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151223-igy-kivannak-kedvenceink-boldog-karacsonyt-a-life-hu-olvasoinak-varga-izabella-ada-dobo-kata-karasz.htmlMit kívánnak kedvenc magyar hírességeink a Life.hu olvasóinak karácsonyra és az új évre? Hallgassátok szeretettel! SztárokOrigoRékasi Károly Pikali Gerda családjával tölti az ünnepekethttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151224-rekasi-karoly-pikali-gerda-csaladjaval-tolti-az-unnepekelt.htmlIdén először a gyerekek és mindkettőjük szülei is ott lesznek Rékasi Károly és Pikali Gerda karácsonyán. Sztárok--Sarka Katáéknál már áll a csodás karácsonyfahttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151224-sarka-kataeknal-mar-all-a-csodas-karacsonyfa.htmlSarka Kata Facebookon büszkélkedett el a család gyönyörű karácsonyfájával.Sztárok--Tilla nem romantikázik karácsonyighttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-tillanak-a-tv2-musorvezetojenek-karacsonykor-lesz-ideje-romantikazni-felesegevel.htmlA TV2 műsorvezetője nagyon elfoglalt, és három gyermek mellett kevés időt tud feleségével, Krisztával kettesben tölteni. Sztárok--Liptai Claudia: "Új érzés, hogy van egy boldog kapcsolatom"http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szerelmevel-karacsonyozik.htmlA színésznő őszintén bevallotta, új érzés számára, hogy boldog párkapcsolatban várhatja a szentestét. SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huAdvent a sztárokkal! Szandi kisfia adventi koszorút készítetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151203-szandi-enekesno-kisfia-csabika-adventi-koszorut-keszitett-sajat-kezuleg-az-enekesno-mar.htmlAz énekesnő nagyon büszke rá, hogy idén kisfia, Csabi ötlete alapján készült a családi asztal dísze. Szandi arról mesélt, hogyan telik náluk a karácsonyra hangolódás. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.