Legjobb téli programok családosoknak

Forrás: adventiunnep.hu -
karácsony korcsolyapálya szánkó család programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony közeledtével az egész ország ünnepi hangulatba borul. Ilyenkor számos érdekes és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket, főleg a gyermekkel érkezőket. Ne riasszon el a hideg, hiszen számos olyan programról maradhatsz le, melyet kár lenne kihagyni. 

Müpa Jégpálya

December 4. - Január 3.

A Művészetek Palotája előtt

A korcsolyázás és forralt bor együtt jár, főleg karácsonykor. Ha egy igazán szórakoztató programra vágysz, akkor nem érdemes kihagynod ezt a lehetőséget. A 400 négyzetméteres jégpálya - amelyen egyszerre akár 80 fő is korcsolyázhat - december 4-től egészen január 6-ig várja a látogatókat. A Müpa Jégpályára a helyszíni jegypénztárban lehet karszalagot váltani, de a Müpa és a Müpa Sátor rendezvényeire illetve a Ludwig Múzeum kiállításaira szóló érvényes belépőjeggyel ingyenesen használható. A korcsolyázókat télies büfékínálat - Müpa-bögrés forralt bor, forró csoki és fűszeres almaital - is várja a helyszínen, a zenei aláfestést pedig a Müpa Rádió biztosítja.

Forrás: Posztós János/Müpa

Városligeti Műjégpálya

November közepétől - Február végéig

Városliget

Ez Európa legöregebb, illetve legnagyobb szabadtéri mesterséges jégpályája. Az ötlete egészen 1870-ig nyúlik vissza, amikor a Korcsolyázó Egylet engedélyt kapott a városi tanácstól, hogy a Városligeti tó egy kisebb részét elkülöníthessék a sport rajongói számára. A család számára akár egy fél napos programlehetőségnek is kiváló választás lehet. Az utóbbi években sem lett drágább itt a korizás, sőt, a 6 év alatti kisgyermekek idén is ingyenesen mehetnek be a pályára. Ha kellemes téli időtöltést keresel, irány a Műjégpálya!

Forrás: facebook.com/mujegpalya.varosligeti

Adventi Ünnep a Bazilikánál

November 25. - Január 2.

Bazilika

6 éve válnak valóra az álmok a Szent István téren A budapesti Szent István téren évről évre advent első vasárnapján pompás köntösbe öltözik a város, monumentális fényfestést húz magára a Bazilika és zsibongással telik meg a tér is. Meseországot idéző vásárunkban felidézzük a karácsonyi készülődés hangulatát, illatát, fényeit és közösségformáló erejét is. Az Adventi Ünnep a Bazilikánál november 25-től január 2-ig a belváros fő találkozási pontja.

Forrás: adventiunnep.hu
Hangolódj az ünnepekre a legjobb programokkal http://www.life.hu/kult/20161130-karacsonyi-programajanlo-ide-menekulj-a-zsufolt-tomeg-elol-kiallitas.htmlBár még van időnk karácsonyig, a hangolódást már most megkezdhetjük. Számos olyan program vár rád a következő hetekben, ahol nemcsak ünnepi finomságokat kóstolhatsz, de elkerülheted a hatalmas tömegeket is. Fedezd fel őket minél előbb!KultThinkstockDr. Mengelétől Doctor Strange-ig: a legemlékezetesebb orvosok a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20161123-orvosok-a-filmvasznon-a-doctor-strange-cimu-film-kapcsan.htmlMár láthatók a mozikban a Marvel legújabb filmes szuperhőse, Doctor Strange fantasztikus kalandjai - akinek nemcsak a neve doktor, de az eredeti foglalkozása is az: sebészből lett köpenyes igazságosztó. Itt az ideje hát, hogy listára gyűjtsük a leghíresebb mozis kollégáit! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.