Készítsd el Som-Balogh Edina mesés karácsonyi sminkjét

karácsony videó Som-Balogh Edina smink tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kell sokat aludnunk, hogy végre beköszöntsenek az ünnepek. A finom falatok és a karácsonyi díszek mellett ne feledkezzünk meg önmagunkról sem, főleg, ha a szépségről van szó. Most elkészítek nektek egy kissé bonyolult, de mégis mutatós ünnepi sminket, mely biztosan elnyeri majd a vendégsereg tetszését. Fogjunk is hozzá!
Pirner Alma különleges szettel várja a karácsonyt http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161205-pirner-alma-a-ferjevel-es-a-kisfiaval-beoltozik-karacsonykor-cuki-tortenet.htmlA rúdtánc hazai nagyasszonya minden évben egy különleges szettel várja a karácsonyt. Az édesanya sosem hagyja ki ezt a hagyományt, melyről fotót is küldött nekünk. Nézd meg, hogyan készül Alma az év egyik legszebb ünnepére. TrendOrigoHorváth Éva mindig elegáns szettben várja a karácsonyt http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161207-horvath-eva-elegans-ruhaban-ul-az-unnepi-asztalhoz-karacsonyi-szokas.htmlA dögös műsorvezetőnek határozott elképzelései vannak arról, hogyan is kell kinézni az ünnepek alatt. Mint kiderült, Éva inkább a natúr árnyalatok híve, még az ünnepek alatt is. TrendOrigoRubint Rékának nagyon fontos a karácsonyi időszak http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161202-rubint-reka-nem-dolgozik-karacsonykor-ilyen-naluk-az-unnep.htmlA háromgyermekes édesanya gőzerővel készül az ünnepekre. Tervei szerint a karácsony előtti napokban csak a családjára koncentrál majd, hogy minden tökéletes legyen az év utolsó napjain. Rékával az ünnepi trendekről és teendőkről beszélgettünk. Trend--Radics Gigi örömmel követi a karácsonyi tradíciókat http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161202-radics-gigi-sminktippjei-karacsonyra-keszitsd-el-te-is.htmlA fantasztikus hangú énekesnő minden évben alig várja, hogy végre beköszöntsön a karácsonyi időszak. A 20 éves sztár a sok munka ellenére már most ünnepi lázban ég, amiről örömmel mesélt a Life.hu-nak, sőt néhány szépségtippet is megosztott velünk. Trend--Hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonyt Sarka Kata http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20151212-sarka-kata-szexi-dekoltazst-villantott-igy-varja-az-unnepeket-a-musorvezeto.htmlHajdú Péter dögös felesége már alig várja az ünnepeket, így elő is vette a külön erre az alkalomra előkészített szexi pizsamáit. Trend--Keresztes Ildikó piros pizsamában kívánt boldog karácsonythttp://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20141226-keresztes-ildiko-piros-pizsamaban-kivant-boldog-karacsonyt-a-facebookon.htmlNem gondolta túl a karácsonyi szettjét Keresztes Ildikó. Az énekesnő piros pizsamában kívánt boldog karácsonyt rajongóinak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.