Kulcsár Edina nem veszi fel kétszer ugyanazt a ruhát

karácsony modell Kulcsár Edina smink ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves magyar szépség karácsonykor megpihenhet, és akárcsak gyermekkorában, újra hármasban ünnepelhet a dédmamájával és az édesanyjával. Edina mesés ötletekkel készül, melyeket örömmel osztott meg a Life.hu olvasóival. 

Van olyan szett, melyet minden évben felveszel karácsonykor?

Nem túl jellemző rám, hogy egy előző években viselt ruhakombinációt újra felvegyek. Természetesen megadom a módját, legalábbis igyekszem, de egyben arra is törekszem, hogy a viselt ruhadarabok kényelmesek is legyenek. Mégiscsak otthon vagyunk!

A pirossal nem lehet mellélőni Forrás: Kulcsár Edina

Milyen színeket ajánlasz karácsonyra?

A pirossal szerintem nem lehet mellélőni.

Ha sminkről beszélünk, talán a legszebb és egyben legegyszerűbb is, ha a szemünkön egy tusvonalat húzunk, és a jól bevált klasszikus pirost rúzst használjuk a szánkon.

Ha ruházatról beszélünk, akkor majdnemhogy mindegy. Nem vagyok egy túl nagy pirosrajongó ruhák terén, de előfordult már, hogy próbáltam erre odafigyelni! A zöld és természetesen a fekete, ami szóba jöhet, bár ez abszolút egyéniség-, illetve kedvfüggő.

Van olyan szépítkezési rituálé, melyet minden télen végigcsinálsz?

Én a szépítkezésre azt szoktam mondani, hogy elsősorban az számít, hogy milyen az életvitelünk, gondolok itt arra, hogy mit juttatunk a szervezetünkbe, hiszen ez is meglátszik a bőrünkön. Ebből kifolyólag én inkább tisztítókúrákat szoktam végezni. Ez a bőrömön is megmutatkozik. Engem a mamám és az anyukám mindig arra tanított, hogy reggel és este jó hideg vízben mossam meg az arcom, és ezzel már rengeteget tettem a bőrömért.

Akárcsak gyermekkorában, újra hármasban ünnepelhet a dédmamájával és az édesanyjával Forrás: Kulcsár Edina

Milyen színek dominálnak karácsonykor?

Már jó pár éve kiveszem a részem a karácsonyfa-díszítésből, sőt mondhatni, hogy 7-8 éve én magam végzem ezt el teljes egészében.

Eddig az arany, illetve az ezüst dominált a fánkon, de szeretem az újdonságokat is: például tavaly fehér műfenyőm volt.

Szerintem idén is ezt a fát fogom felállítani, és mindenképpen törekedni fogok arra, hogy egy olyan szín legyen rajta, ami nagyon szépen kitűnik majd a fehér ágak közül. Konkrét tervem még nincsen, mert most még a munkáé a főszerep, majd az utolsó pillanatokban kitalálom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.