Beyoncé hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonyt

karácsony fotó szexi dekoltázs Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő ismét nagyot domborított: most a cicijei és kiálló mellbimbói kerültek rivaldafénybe, méghozzá egy karácsonyi fotón! 

Beyoncé az Instagramra töltött fel magáról a képet, mely persze önmagában nem lenne hír, de amellett, ahogyan ezt tette, nem lehet elmenni szó nélkül. A Grammy-díjas amerikai R&B énekesnő minden évben lenyűgöz minket az ünnepi fotóival. A dögös énekesnő idén egy mélyen dekoltált, sötétkék ruhában állt a karácsonyfájuk elé, melyben igencsak szemügyre vehetjük a kebleit. Emellett a gyönyörű díszeit is megnézhettük, melyek akkorák, hogy akár egy város éke is lehetnének!

Itt a bizonyíték: Beyoncé lánya gyűlöli a nyilvánosságot

Mint egy kis hölgy - így fest most Beyoncé és Jay-Z kislánya. A 4 éves Blue Ivy Carter örökölte édesanyja szépségét, de dacosságát is. Tündéri fotó!
Sáfrány Emese: "Minden alkalommal 720.000 tűszúrás éri a bőröm" http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161215-safrany-emese-kulonleges-modszerrel-keszul-az-unnepekre-karacsonyi-trend.htmlA szexi légtornász számára a karácsony szent ünnep. Ilyenkor minden egyes részletre odafigyel, hogy minél szebb legyen az ünnepi asztal. Ám nem feledkezik meg a szépségápolásról sem, hiszen, mint mondja, a téli hónapok rettentően megviselik a bőrét. Trend--Készítsd el Som-Balogh Edina mesés karácsonyi sminkjét http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161214-som-balogh-edina-csodas-sminkje-igy-unnepeld-a-karacsonyt.htmlMár nem kell sokat aludnunk, hogy végre beköszöntsenek az ünnepek. A finom falatok és a karácsonyi díszek mellett ne feledkezzünk meg önmagunkról sem, főleg, ha a szépségről van szó. Most elkészítek nektek egy kissé bonyolult, de mégis mutatós ünnepi sminket, mely biztosan elnyeri majd a vendégsereg tetszését. Fogjunk is hozzá! TrendOrigoZimány Linda már nagyon érzi a karácsonythttp://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20151121-zimany-linda-mar-nagyon-erzi-a-karacsonyt.htmlZimány Linda már egészen karácsonyi lázban ég. A modell megmutatta, milyen csodás ünnepi dekorációkkal készülnek az amerikaiak. Trend--Horváth Éva mindig elegáns szettben várja a karácsonyt http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161207-horvath-eva-elegans-ruhaban-ul-az-unnepi-asztalhoz-karacsonyi-szokas.htmlA dögös műsorvezetőnek határozott elképzelései vannak arról, hogyan is kell kinézni az ünnepek alatt. Mint kiderült, Éva inkább a natúr árnyalatok híve, még az ünnepek alatt is. TrendOrigoRubint Rékának nagyon fontos a karácsonyi időszak http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161202-rubint-reka-nem-dolgozik-karacsonykor-ilyen-naluk-az-unnep.htmlA háromgyermekes édesanya gőzerővel készül az ünnepekre. Tervei szerint a karácsony előtti napokban csak a családjára koncentrál majd, hogy minden tökéletes legyen az év utolsó napjain. Rékával az ünnepi trendekről és teendőkről beszélgettünk. Trend--Kíváncsi vagy a magyar sztárok tavalyi karácsonyfáira? http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20141225-dukai-regina-liptai-claudia-toth-gabi-is-megmutatta-a-karacsonyfajat.htmlVan, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek tavaly megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.