Reese Witherspoon karácsonykor is dögös

Forrás: AFP/Angela Weiss -
karácsony Reese Witherspoon ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki előbb, van, aki később kezdte, de mostanra már mindenki ünnepi lázban ég. A hazai sztárok is készülnek a karácsonyra, ahogy természetesen a külföldi hírességek is. Reeese Witherspoon is mutatott egy karácsonyi szettet: nagyon dögös vörösben a színésznő.

Piros, fehér és zöld: ezek az alap karácsonyi színek, és van, akit nem is lehet eltántorítani ezektől holmi arannyal. Reese Witherspoon is a klasszikusra esküszik, meg is mutatott egy ünnepi szettet a követőinek, amiből mindenki inspirálódhat.

Reese Witherspoon is pirosban készül a karácsonyra Forrás: AFP/Angela Weiss

A színésznő ruhája tulajdonképpen a kis fekete karácsonyi változata. Ezzel biztosra megy Reese, hiszen nemcsak dögös, de még kényelmes, praktikus és elegáns is. A nagy ünnepi forgatagban pedig ezek elengedhetetlen tulajdonságok, hisz a legkevesebb idő a kinézetünkre jut a karácsonyi időszakban,

Getting in the Christmas spirit with @smabreyrotenberg! ❤️✨ #TwoTurtleDoves #Mistletoe #Cheers

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.