karácsony videó megható sztárok üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezzel a kis összeállítással kívánnak hazánk sztárjai békességben és boldogságban gazdag ünnepeket a Life.hu nézőinek. 

A videóban többek között Caramel, Radics Gigi, Rubint Réka, Szinetár Dóra és Csonka András is mond egy-egy kedves üzenetet, amellyel ők szeretnének kedveskedni az oldal közönségének. Hallgassátok szeretettel!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok karácsonyfáira?

Van, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők.
Molnár Andi a párjával díszíti a karácsonyfát http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161215-molnar-andi-karacsony-igy-keszul-az-unnepekre-a-gyonyoru-tancosno.htmlA gyönyörű magyar táncos imádja a különböző díszeket és dekorációkat. Andi roppant kreatív, hiszen a karácsonyfán sok olyan dísz is megtalálható, melyeket ő maga készít. DekorOrigoSarka Kata dögös ruhában készül a karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161219-sarka-kata-dogos-ruhaban-keszul-az-unnepekre.htmlMár javában készülődik Sarka Kata a karácsonyra, ugyan az ajándékvásárlást újra kell kezdenie, mivel gyermekei megtalálták az eldugott meglepetést. A műsorvezető emellett külsőleg is készül az ünnepekre: dögös miniruhában és vadító ajkakkal pózol. Trend--Németh Kristóf vegetáriánus menüvel készül az ünnepekre http://www.life.hu/sztarkaracsony/recept/20161215-nemeth-kristof-isteni-recepttel-varja-az-unnepeket-susd-meg-te-is.htmlA népszerű magyar színművész karácsonykor is szeret kísérletezni a konyhában, főleg, ha a klasszikus fogások újragondolásáról van szó. Kristóf most elmesélte nekünk, hogyan néz ki ez a gyakorlatban. ReceptOrigoDemcsák Zsuzsa a karácsonyi díszek szerelmesehttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161216-demcsak-zsuzsa-imadja-a-karacsonyi-diszeket.htmlDemcsák Zsuzsa bevallotta, hogy neki mi az igazi gyengepontja. Elmesélése szerint kislány kora óta szerelmes a karácsonyi dekorációkba. DekorOrigoReese Witherspoon karácsonykor is dögöshttp://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161219-reese-witherspoon-karacsonyi-dogos-szettje.htmlVan, aki előbb, van, aki később kezdte, de mostanra már mindenki ünnepi lázban ég. A hazai sztárok is készülnek a karácsonyra, ahogy természetesen a külföldi hírességek is. Reeese Witherspoon is mutatott egy karácsonyi szettet: nagyon dögös vörösben a színésznő. Trend--Szily Nóra üzent neked http://www.life.hu/sztarkaracsony/20161214-szily-nora-uzent-neked-ha-a-falak-meselni-tudnanak-emlekek-a-regi-karacsonyokrol.htmlAprócska karácsonyfadísz, egy templomot formál... Valaha hófehér volt és csillogó, ma már inkább szürke, kopottas – de a legszebb ékességek egyike a fenyőfámon évek, évtizedek óta. Még a nagyszüleim vették, valamikor a háború után. A markomban elfér – miközben majd hetven év karácsonyainak hangulatát őrzi. Édesanyám nekem ajándékozta pár éve, és én gondosan becsomagolva őrizgetem, hogy aztán szenteste óvatosan a „fő helyre" akasszam.Ha a falai beszélni tudnának... Vajon mit mesélnének? Sztárkarácsony--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.