Így várják a karácsonyt a legnagyobb sztárok

karácsony Reese Witherspoon Mariah Carey sztárok sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood is karácsonyi lázban ég: a legnagyobb sztárok sorra posztolják, ki hogyan készül a karácsonyra. Persze senki se képzeljen bejglisütős fotókat: a dívák shoppingolnak, fát díszítenek vagy épp meztelenkednek a fa körül. 

Reese Witherspoon tipikus ünnepi színekben, ajándékmámorban úszva örömködik karácsony közeledtével. Cuki ez a csaj!

Last minute gifts complete! Have y'all finished your Christmas shopping yet? There's still time @draperjames!

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

Sarah Jessica Parker most áll neki fát díszíteni: ő bemutatta, hogy vág neki a többórás műveletnek.

Step 1. Open the bins. Oooo, ahhh! Remember this one? X, sj

SJP (@sarahjessicaparker) által közzétett fénykép,

Beyoncé brutálszexi miniruhában énekelget a gyönyörűen feldíszített karácsonyfájuk előtt.

Jessica Simpson egy 2000-ben készült fotóval nosztalgiázott, talpig Mikulás-szerkóban.

Gettin’ in the spirit. #FBF #santasuit #JingleBall2000

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által közzétett fénykép,

Mariah Carey azonban mindenkinél jobban odatette magát - a fa alá. A díván nincs sok ruha, így biztos, hogy írni fognak róla a magazinok.

Getting into the Christmas spirit with this exquisite tree in a beautiful home for our family! ☃️ Courtesy of @airbnb

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

De amikor sok ruha van rajta, akkor is ilyen pózokba vágja magát karácsonykor:

Don't miss my new Christmas special #KeysOfChristmas on @youtube! #ytredoriginals

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

Puskás Peti elárulta, hogyan segít karácsonykor a rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-puskas-peti-is-segit-a-raszorulokon-karacsonykor.htmlA karácsony mindenki számára mást jelent, mégis van közös pont: sokan szeretnek segíteni a rászorulókon, ahogy Puskás Peti is. Az énekes édesanyja minden karácsonykor adott, ez az élmény pedig meghatározta Peti gyerekkorát. TV + Sztárok--Nagyon szorosak voltak az X-Faktor fináléjának eredményeihttp://www.life.hu/sztarok/20161221-kikerultek-az-x-faktor-szavazatok-eredmenyei.htmlSokak számára nem jelentett meglepetést az X-Faktor végeredménye. Opitz Barbi nyerte meg a show-t, de a kikerült szavazatok alapján elmondható, hogy igen szoros volt a verseny. Ráadásul a hármas fordulóban még Mata Ricsi vezetett. TV + SztárokOrigoDemjén Ferenc nem tudja feldolgozni barátai haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-demjen-ferenc-sok-baratjat-elveszitette-nem-tudja-feldolgozni.htmlMa ünnepli 70. születésnapját Demjén Ferenc, de napját munkával tölti. Sok baráttól kellett elbúcsúznia, akiknek halálát nem tudja feldolgozni. Köztük van Somló Tamás is, akivel különleges viszonyt ápolt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoDopeman felhagyott a rappeléssel és hitelügyintézőnek állthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-hitelugyintezonek-allt-dopeman.htmlNemrég adta közzé a hírt Dopeman, miszerint felhagy a rappeléssel. Már azt is tudjuk, hogy mibe fekteti ezentúl az energiáit! Egy ismerősével közösen hitelügyintézésbe fogtak.TV + Sztárok--Úgy néz ki, Jennifer Lopez bepasizotthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-jennifer-lopeznek-uj-pasija-van.htmlGyanúsan sok időt tölt együtt JLo és Drake, bár állításuk szerint csak azért, mert közös számon dolgoznak. TV + Sztárok--ByeAlex alaposan szemügyre vette Tóth Gabi dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20161220-byealex-megnezte-toth-gabi-dekoltazsat.htmlTóth Gabi dekoltázsa mellett általában nem lehet elmenni szó nélkül: még ByeAlex is szívesen legelteti a szemét az énekesnő felsőtestén. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.