Schobert Norbiék múzeumtól bérlik a feldíszített fájukat

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka bérlés Schobert Norbert karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány évvel ezelőtt döntött úgy Schobert Norbi és Rubint Réka, hogy nem foglalkoznak többet a karácsonyfa feldíszítésével. Ehelyett inkább egy karácsonyi múzeumtól bérelnek már kész fát, még a szállítással sem kell foglalkozniuk. Mindez körülbelül 100 ezer forintba kerül.

Sokaknál hagyomány a karácsonyfa feldíszítése, ám vannak, akik a hátuk közepére sem kívánják. Schobert Norbi és Rubint Réka néhány évvel ezelőtt úgy döntött, ők sem díszítenek többször fát az ünnepekkor. Ehelyett egy sokkal kényelmesebb megoldást választottak: bérelnek. Ennek azonban meg kell fizetni az árát, nagyjából 100 ezer forintba kerül a feldíszített, kiszállított fenyő.

Norbiék nem díszítenek karácsonyfát Forrás: Facebook/Rubint Réka

"Úgy döntöttünk 5-6 évvel ezelőtt, hogy elég volt a fakivágásból és a műfenyőkből, keresünk valami más megoldást. Ez pedig a bérlés lett.

Tulajdonképpen egy karácsonyi múzeumtól bérlünk egy feldíszített, földlabdás fenyőfát.

Elmondjuk, mekkora legyen, a miénk általában háromméteres, és hogy milyen stílusú, színű díszítés kerüljön rá. Nálunk tényleg a Jézuska hozza a karácsonyfát, mert elvisszük a gyerekeket korcsolyázni, és mire hazaérünk, ott áll feldíszítve csodaszép pompában. Még a szállítással sem kell foglalkoznunk"mondta a Borsnak Norbi.

Hozzátette, nem akarja, hogy még több fát vágjanak ki. "Régen volt, majd váltottunk műfenyőre. Nem szerettünk bíbelődni az összeszerelésével, izzókkal, díszekkel. Megőrül az ember, mire végez. Vagy ugyanazokat a díszeket nézed minden évben, vagy súlyos pénzért újat vásárolsz, aztán tárolhatod. A mi megoldásunk körülbelül százezer forintos tétel, annyi, mintha vennénk egy műfenyőt díszekkel. Jó érzés legalább egy fenyőfát megmenteni" – árulta el a fitneszguru.

Rubint Rékának nagyon fontos a karácsonyi időszak

A háromgyermekes édesanya gőzerővel készül az ünnepekre. Tervei szerint a karácsony előtti napokban csak a családjára koncentrál majd, hogy minden tökéletes legyen az év utolsó napjain. Rékával az ünnepi trendekről és teendőkről beszélgettünk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.