Szabó Zsófi fája alá drága luxusautó kerül?

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi karácsonyi ajándék autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán elegáns luxusautó kulcsával fotózkodott Szabó Zsófi. Ugyan semmit nem kért karácsonyra, lehet mégis lesz valami "kis apróság" a fa alatt?

Arról már láthattunk képet, ahogy Zsófi lelkesen válogat a fenyőfák között, ám eddig arról nem esett szó, hogy mi fog a karácsonyfa alá kerülni 24-én.

Szabó Zsófi egy luxusautó kulcsával szelfizett Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Találgatások szerint, esetleg egy új luxusautót hoz a Jézuska színésznő számára? Nem elképzelhetetlen, hiszen a közösségi oldalán a csodajárgány kulcsával fotózkodott Zsófi. A műsorvezető azonban úgy nyilatkozott, csak kipróbálták a szép járművet, de nem az övék. A képet azóta már eltávolította az oldaláról, de itt megnézheted.

"Egy igen komoly autóról van szó, a kategóriájában is ritkaság. Kipróbáltuk. Annyit elmondhatok, hogy nagyon klassz, de az sem titok, hogy nem az enyém. A karácsonyi ajándékom egyelőre egy csodálatos kiskutya, Picu, aki drágább nekem minden kincsnél. Mondtam is Zsoltnak, hogy ne vegyen nekem semmit karácsonyra, mert már mindenem megvan" - nyilatkozta Zsófi a Borsnak.

A kuyus azonban még bőven nevelésre szorul, hiszen egyáltalán nem akar gazdájára hallgatni. Ez viszont egyáltalán nem zavarja a frissen házasodott színésznőt, szívesen tanítgatja házi kedvencét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.