Varázslatos karácsonyi manikűr hólepte fenyőfákkal

fashion week karácsony fenyőfa manikűr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan stílus közül lehet válogatni, amikor karácsonyi manikűrről van szó. Lehet csillogó, glitterekkel szórt, lehet hópehelymintás vagy akár rénszarvasos. Mi most egy nagyon letisztult, északi jellegű manikűrt ajánlunk, ami az egyik legstílusosabb, amit valaha is láttunk. 

Erre lesz szükséged:

  • alaplakk
  • törtfehér lakk
  • szürkészöld lakk
  • méregzöld lakk
  • vékony hegyű ecset
  • pontozó
  • fedőlakk
Forrás: Youtube/Nails by Jema

Így készül:

  • A körmeidet alaplakkal kend át, így sokkal tartósabb lesz a végeredmény.
  • Mivel ez a manikűr északi stílusú, kicsit művészi jellegű, az élénk színek helyett a mélyebb tónusok kerülnek előtérbe. A gyűrűsujjad kivételével fesd ki szürkészöldre a körmeidet, a gyűrűsujjadra pedig jöhet a törtfehér lakk.
  • A színesre festett körmeidet egy pontozóval feldobhatod néhány aprócska hópehellyel.
  • A fehérre festett körmödre készülnek a fenyőfák. Ehhez először a szürkészöld lakkal fess középre egy magasabb, oldalra egy-egy alacsonyabb háromszöget a vékony hegyű ecset segítségével.
Forrás: Youtube/Nails by Jema
  • Ezután jöhet az oldalsó kis tűlevelek megrajzolása.
Forrás: Youtube/Nails by Jema
  • Fehér lakkal varázsolj hólepte hatást.
Forrás: Youtube/Nails by Jema
  • Ha megszáradt ez a réteg, a méregzöld színnel vigyél fel két újabb háromszöget úgy, hogy az előző fenyőfák csúcsai is látszódjanak.
Forrás: Youtube/Nails by Jema
  • Ezekre szintén jöhet egy kis fehér lakk, mintha itt-ott hólepel borítaná a fákat.
Forrás: Youtube/Nails by Jema
  • Amikor megszáradt, fedőlakkal fixáld mind a tíz körmödet a tartósabb hatásért.
Karácsonyi outfitek, amik garantáltan ünnepi hangulatot teremtenekhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171129-karacsonyi-outfitek.htmlKarácsonykor mindenekelőtt a lelkünket kell ünneplőbe öltöztetni, de kétségtelen, hogy az is hatással van a hangulatunkra, érzéseinkre, hogy éppen milyen ruhát viselünk, így a külsőnk kicsinosítása is az ünnep része. SzépségOrigoA legcsodásabb karácsonyi kollekciók: sminkkészletek és kozmetikumok az ünnep jegyébenhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171129-karacsonyi-sminkkeszletek-es-kozmetikumok.htmlAz igazi karácsonymániásoknak nem kell elmagyarázni, hogy mennyire jó érzés megcsodálni, kézbe venni, megszagolgatni egy-egy szépségápolási márka ünnepi kollekciójának termékeit. Hagyd magad elvarázsolni az ünnep illataival és csillogásával: mutatjuk a kedvenc karácsonyi kollekcióinkat! Szépség--Fenyőfafonás és rénszarvaskonty: a legötletesebb karácsonyi frizurákhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171128-a-legotletesebb-karacsonyi-frizurak.htmlMikor máskor jönne elő az ember gyerekkori énje, ha nem karácsonykor. Bátran add át magad a felszabadult ünneplésnek és csempéssz egy kis vidámságot a külsődbe is. Ha pedig úgy érzed, végérvényesen kinőttél a vicces frizurákból, csináld meg a kislányodnak, biztosan élvezni fogja. SzépségOrigoVégre! Eljött a karácsonyi pulcsik idejehttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171128-eljott-a-karacsonyi-pulcsik-ideje.htmlA karácsonyi hangolódásnak sok rétege van: kidíszítjük az otthonunkat, ajándékokat készítünk a szeretteinknek, süteményeket sütünk, és a hagyomány szerint ilyenkor kerülnek elő a karácsonyi pulóverek is. Ha nincs még elég ünnepi pulcsi a szekrényedben, akkor most jól figyelj, megmutatjuk az idei kínálatot! SzépségOrigo5+1 tipp, hogy tartós legyen az ünnepi sminkedhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20161214-tippek-hogy-tartos-legyen-az-unnepi-sminked.htmlAz ünnepek alatt, a karácsonyfa mellett és a szilveszteri buliban is mindenki a legjobb formáját akarja hozni. A szép ruhánk mellé tökéletes sminket is szeretnénk, és természetesen úgy, hogy az egész este jól mutasson. Éppen ezért érdemes körültekintően megválasztani a piperéket, hogy fesztelenül élvezhessük az ünnepi pillanatokat! SzépségThinkstockEgy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekrehttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20161208-unnepi-borapolasi-tippek-larion-oscartol.htmlKözelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. SzépségThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.