karácsony szaloncukor teszt desszert édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a karácsonyi desszert elsősorban a gyerekek kedvence, ám ez nem jelenti azt, hogy mi felnőttek ne élvezhetnénk áthatóan a különleges íz világú szaloncukrokat. Amennyiben vásárlás előtt állsz, vagy keresel még egy-két doboz igazán különleges szaloncukrot, akkor a lehető legjobb helyen vagy!

A Life.hu szerkesztőségének értékelése következik.

Sthümer – Szilvalekváros diós-mandulamarcipános szaloncukor

Szaloncukor teszt 2019 Forrás: Life.hu

Abszolút hozza a karácsonyi házi sütemények ízét, volt, akinél a bejgli, volt, akinél a zserbó ugrott be az első szaloncukor elfogyasztása után. De képtelenek voltunk egynél megállni, hamar elfogyott az egész doboz. Imádtuk!

Értékelés: 5/5

Sthümer - Ír krémlikőrös szaloncukor

Szaloncukor teszt 2019 Forrás: Life.hu

Roppanós külső, krémesen lágy belső, melynek intenzív íze nem nevezhető tolakodóan alkoholosnak, mégis inkább annak ajánljuk, aki kedveli a szeszes desszerteket.

Értékelés: 5/4,3

Demeter - Irsai Olivér szőlőpálinkás szaloncukor

Szaloncukor teszt 2019 Forrás: Life.hu

Pálinkás desszertekhez mérten, intenzíven érződik az alkohol, ami nagyon jól áll ennek a karácsonyi desszertnek. Inkább boros, mint pálinkás, de ettől lett számunkra nagy kedvenc.

Értékelés: 5/4,1

Demeter – Erdei gyümölcsös sajttortás szaloncukor

Szaloncukor teszt 2019 Forrás: Life.hu

ttől kicsit féltünk, nem szerettük volna, ha túl édes, de a sajttortákhoz hasonlóan itt is inkább a gyümölcsös krémességet lehet érezni. A külseje roppanós, a belseje pedig szinte kifolyik belőle: tökéletes párosítás.

Értékelés: 5/4

Chocco Garden – Rumos-kakaós szaloncukor

Szaloncukor teszt 2019 Forrás: Life.hu

Mind formáját, mind állagát, mind pedig ízét tekintve egy igazi retró darabbal van dolgunk. A rum nem érződik ki erőteljesen, szépen keveredik a kakaó hangsúlyos ízével.

Értékelés: 5/4

Chocco Garden – Kókuszos szaloncukor

Szaloncukor teszt 2019 Forrás: Life.hu

Épp, mint gyerekkorunkban, szinte visszajöttek a fáról lecsenős emlékek. Az előzőhöz hasonlóan, ezt is a régebbi íz világot kedvelőknek ajánljuk. Igazán kókuszos, finom szaloncukor.

Értékelés: 5/3,9

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.