Nem mindennapi díszek, így varázsold különlegessé karácsonyfádat – Bazár

karácsony karácsonyfadísz dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hunyd le a szemed és képzelj el egy karácsonyfát. Neked is a csillogó gömbök és az arany girland jutott eszedbe? Amennyiben igen volt a válaszod, próbáld meg jobban elengedni a fantáziádat. Számolj le az unalmas dekorációval! Cikkünkben mutatunk néhány őrületes díszt, amikkel igazán vagánnyá és különlegessé varázsolhatod a fádat!

A hagyományok tisztelete jó dolog, ám nem jelenti azt, hogy ne lehessen néha hátat fordítani nekik, és új megjelenést kölcsönözni az ünnep főelemének, a fának. A visszafogottabb és unalmas darabokat most hagyd a dobozban, és törekedj az egyediségre!

1. Karácsonyfadísz - flyingtiger.com, 2. Repülő unikornis dísz 790 Ft - stileinterio.hu, 3. Jégcsap alakú átlátszó üveg 249 Ft/db - ikea.com, 4. HANG ON dísz őrült flamingó - emag.hu, 5. HANG ON üveg karácsonyfadísz - butlers.hu, 6. Karácsonyi gömbdísz LAUFEY 1500 Ft - jysk.hu, 7. Aranymedve dísz 2795 Ft - zarahome.com Forrás: Life.hu

2020-ban senki sem fog rád furán nézni, ha egy avokádó, teniszlabda vagy éppenséggel egy unikornis lóg a fádon. Ne félj az extravagáns díszektől, engedd szabadjára az őrületet, hiszen ebben az évben ezek a legdivatosabb dekorációk.

A tarka égősorokról se feledkezz meg, hiszen egy igazi karácsonyfa csillog-villog a színskála összes színében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.