Sokkot kapott az édesanya, amikor meglátta lánya karácsonyi kívánságlistáját

Forrás: Shutterstock -
karácsony divat és dekor karácsonyi ajándék szülő ajándék család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szülő rémálma, hogy nem tud mindent megteremteni a gyermekeinek. Mégis, a 11 éves kislány karácsonyi listája láttán az anya úgy érezte: szülőként megbukott.  

Így néz ki, mikor kudarcot vallasz szülőként – írta Sara Foster a nemrég feltöltött TikTok videójához.

A csalódott anya meglátta lánya igen hosszú és drága karácsonyi kívánságlistáját és úgy érezte, hogy szülőként elbukott. A 11 éves kislány egy három oldalas listát írt, amelyen az egyszerű ajándékok mellett számos luxus meglepetés is szerepel. A lány a harmadik oldalra hagyta a toplistás ajándékokat:

Marc Jacobs Miss Daisy parfüm, Miss Dior parfüm, egy 300 000 forintos Prada válltáska, Dior ajaktermékek, iPad, Vivienne Westwood nyaklánc és egyéb különlegességek.

Úgy tűnik, sok dolga lesz a Jézuskának.

Forrás: Shutterstock

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.