Gáspár Győző karácsonyi dallal hangol az ünnepekre - Videó

Forrás: YouTube -
karácsony Gáspár Győző karácsonyi dal Gáspár Győző videó sztárok Gáspár Győző énekli a Mennyből az angyalt Gáspárék karácsonya Mennyből az angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző a napokban azzal került a címlapokra, hogy őszintén bevallotta, orvosi segítségre volt szüksége. Egyedül ugyanis nem tudott megküzdeni pánikbetegségével és szorongásával, ezért bevonult a zárt osztályra. A showman azonban karácsonykor nem hagyja cserben rajongóit.

Győzike és családja ugyanis különleges produkcióval készül az ünnepekre. December 24-én, 22:00-kor kerül tévébe a LifeTV-n a Gáspárék karácsonya című műsor, aminek már az előzetese sem hétköznapi. A videóban a családfő átszellemülten énekelni a Mennyből az angyalt, miközben egy csillagszórót szorongat a kezében.

Gáspárék karácsonya sem lesz zökkenőmentes Forrás: YouTube

A háttérből ekkor hallatszik feleségének hangja, aki azt kéri számon a showmanen, hogy miért énekel, amikor még fájuk sincs. Győző felhorkan és közli Beával, hogy:

Győzike karácsonyi énekét ezen a linken nézhetitek meg.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.