Schmuck Andor idén nyolcvan nővel tölti együtt a karácsonyt

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
karácsony sztárok szeretet szerelem Schmuck Andor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az optimista politikus, Schmuck Andor élete teljesen felfordult, amióta tavasszal elvált fiatal feleségétől, Esztertől. Azóta is töretlenül keresi a Nagy Ő-t és idén karácsonykor talán megleli, ugyanis nyolcvan nővel tölti a szentestét. A politikus elárulta, hogy miért. 

Felmerül a kérdés, hogy egy válás után, szingliként hogyan tölti bárki az ünnepeket. A politikus, Schmuck Andor nem csinált belőle nagy ügyet: idén nyolcvan nővel tölti a karácsonyt, nem is akárhogy. Erről mesélt részletesen:

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nyolcvan nővel ünneplem idén a karácsonyt. Idén is megrendezem ugyanis a magányosok karácsonyát december 24-én. Este nyolckor kezdünk egy finom vacsorával és egészen este tizenegyig tart, hogy aki szeretne, hazaérjen az éjféli misére. Bárki eljöhet, aki úgy érzi, hogy nincsenek barátai, vagy épp nagyon messze laknak, nincsen családja, és ilyenkor elveszettnek érzi magát. A rendezvény természetesen ingyenes. Csak attól tartok, hogy ha mind a nyolcvanan hoznak sütit, akkor hogy fogom megállni, hogy ne kóstoljam végig az összeset" – válaszolt a ripost-nak Schmuck.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.