Ez a nő most jött rá, hogy kell használni a szélvédőkaparót - Videó

jégkaparó autó tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas life hack-re hívta fel követői figyelmét egy tiktoker, xdizzylizzy10. Az ötlet akkora sikert aratott, hogy még a Mirror is lehozta azt.

Az autósok körében köztudott, hogy a jégkaparó alkalmatosságoknak két oldala van: egy lapos és egy barázdált. DizzyLiz eleddig azt hitte, hogy kizárólag az előbbivel kell jégteleníteni vagy hómentesíteni a szélvédőt, mígnem rájött, hogy a titok nyitja az, ha a barázdált felével először fellazítja a fagyott csapadékot, majd a lapossal letologatja azt.

Bár a felvételt már majdnem 31 ezren kedvelték, a kommentek között megoszlottak a vélemények. Volt, aki kinevette Lizt, mondván, használjon jégoldót vagy egyszerűen öntsön langyos vizet a fagyott részekre, míg mások nem győztek hálálkodni az okos ötletért.

@xdizzylizzy10

♬ original sound - DizzyLiz

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.