ajándék testmozgás jóga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január a fogadalmak hónapja:ilyenkor tervezünk életmódváltást, több edzést, fogyást...Ha tudod, hogy valaki a szeretteid közül ilyesmiben gondolkodik, akkor miért ne segítenél neki elindulni ezen az úton?

Manapság már a legtöbb edzőterem és mozgásközpont is gondol azokra, akik egy tornabérlettel lepnék meg karácsonykor a szeretteiket. Az ötlet nekünk is nagyon tetszik, hiszen így legalább megvan a kezdő lökés az életmódváltáshoz. Ha te is ilyesmit tervezel vásárolni, akkor nagyon jól teszed, de előzetesen azért nem árt tájékozódni arról, vajon mire is vágyik a személy, akinek kedveskedni akarsz.

Forrás: Thinkstock

Ha olyasvalakit szeretnél meglepni, akinek a nagy hajtásban alig van ideje eljárni mozogni, és nagyon feszített az időbeosztása, akkor neki találták ki a jógát, mely lenyugtat, ellazít, ráadásul a testet is izmosra formája. A JógaKlikk ajándéka remek választás: itt ugyanis előfizetést vásárolhatsz online jógaórákra, melyekre a nap bármely szakaszában, bárhol ellátogathat. Ha pedig egy igazi "izzasztó" ajándékra gondoltál, akkor egy Bikram jóga bérlet jó ötlet: itt egy 38-40 fokra felfűtött teremben végzik a jógagyakorlatok sorát.

Ha a barátnőd túl van egy szakításon, vagy egyszerűen csak nem ártana neki egy kis önbizalomerősítés, akkor fizesd be magatokat egy rúdtánc-tanfolyamra. Ez a mozgás hihetetlenül magabiztossá tesz, ráadásul már pár alkalom után látványosan változik tőle a test. Budapesten több helyen is elsajátíthatod ezt a mozgást - a Szuperformánál és a Dollhouse-nál is találsz tanfolyamot kezdőtől a haladóig.

Ha a kedvesedet lepnéd meg egy páros időtöltéssel, akkor irány egy tánctanfolyam! Heti egy óra tánc nemcsak rengeteg boldogsághormont szabadít fel, de jó kedvre is derít, és erősíti a kapcsolatotokat is. Ha a standard táncok érdekelnek, akkor irány az Oktogon tánciskola, a Goldance-nél pedig a latin táncok világába is belekóstolhattok. Ha pedig valami tüzesebbre vágytok, salsázzatok a Chili Salsa Tánciskolában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.