Így díszíts gyöngyökkel idén!

Forrás: Thinkstock -
karácsony advent dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyöngysorokat nemcsak a karácsonyfára aggathatsz: a kisebb-nagyobb gyöngyök az ünnepi asztalt vagy az ablakpárkányt is feldobhatják.

Ha nem szereted a különböző formájú, nagy karácsonyi díszeket, akkor akár gyöngyből is megoldhatod az idei dekorációt. Válassz akár színes, akár szelídebb gyöngyöket, jól mutatnak egy tálba halmozva, az asztalra szórva, vagy az ajándékok közé hintve is.

Forrás: Thinkstock

Gyöngyfüzérrel díszítheted a karácsonykor használt poharakat, az ablakkeretet, a székeket, de akár a függönyöket is, nem is beszélve arról, milyen szép a karácsonyfa talpára tekerve egy arany vagy ezüst színű gyöngysor. A fa díszeként is nagyon szépen mutatnak a különböző formájú gyöngyök más díszek nélkül – ha a darabokat ráadásul egymáshoz is ragasztod, újabb kreatív asztal- vagy karácsonyfadíszeket készíthetsz.

Téli előkészületek: így élnek túl a leanderekhttp://www.life.hu/otthon/20151116-balkongaz-blog-teli-elokeszuletek-igy-elnek-tul-a-leanderek.html"Szombaton délelőtt egy egészen kellemes, esőmentes pár órában erőt vettem magamon, és nekiláttam többek közt a téliesítés első fázisának. Szörnyű, jön a hideg, már megint." OtthonThinkstockDizájnos minikert a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20151113-a-balkongaz-blog-megmutatja-hogyan-keszits-mini-uveghazat-a-lakasban.htmlAhogy hűl odakinn az idő, még a legfanatikusabb kertészek is egyre kevesebb kedvvel mozdulnak ki kapirgálni. De nem is kell! Mutatjuk, hogyan varázsolj kerti hangulatot a meleg lakásban! Otthon--A hónap színe: a vibráló ametiszt orchideahttp://www.life.hu/otthon/20151110-november-honap-szine-a-lakberendezesben-az-ametiszt-orchidea.htmlA Pantone (a színszabványok területének szaktekintélye) tavalyi jóslata szerint a 2015-ös év második felének trendszínei a semleges földszínek, illetve a pasztellárnyalatok lesznek, amelyek a természet szeretetét, valamint az otthon melegének és biztonságának időtlenségét idézik fel. Otthon--Egy omladozó kúria, ahol megállt az idő - Káprázatos képekhttp://www.life.hu/otthon/20151110-elhagyott-kiserteties-kuria-hatborzongato-kepekkel.htmlA polcokon könyvek garmadája sorakozik, a franciaágy még most is meg van vetve, a konyhában pedig egy ódon teáskanna várja, hogy a házigazda újra dobjon néhány fát a sparheltre. Ebben a kísérteties házban több évtizede egyik pillanatról a másikra állt meg az idő, és tűntek el az egykori lakók. OtthonOrigoBizarr vagy bensőséges? Díszítsd lakásod elhunyt szeretteid hamvaivalhttp://www.life.hu/otthon/20151029-szeretteik-hamvaival-megtoltott-morbid-urnakkal-diszitik-a-lakast-amerikaban.htmlTe mit szólnál hozzá, ha halálod után a hamvaid egy cuki plüssmackó belsejében lelnének örök megnyugvásra? Vagy jobban örülnél esetleg, ha Barack Obama képében vigyáznád szeretteid mindennapjait? Egy kicsit morbid és egy kicsit megbotránkoztató, de bizony az USA-ban egyre több család használja szerettei hamvait egyfajta dekorációs elemként. Következzenek a legfurcsább otthoni síremlékek! OtthonOrigoEzekben az ágyneműkben garantáltan különleges lesz az álmodhttp://www.life.hu/otthon/20151022-vicces-szexi-felelmetes-agynemu-huzatok.htmlTe milyen ágyneműben alszol? Minimalista fehérben? Nagyitól örökölt virágmintásban? Esetleg old school kockásban? Nem is gondolná az ember, pedig bizony egy paplan és egy párna is megannyi lehetőséget rejt magában!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.