Karácsonyi varázslat - Az idei év legszebb ünnepi dekorációi

karácsony dísz otthon dekoráció ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, kevesebb mint egy hónap, és végre itt a karácsony. Épp ideje volt szétnéznünk kicsit a lakberendezési áruházak polcain és összeválogatni az idei kedvenc ünnepi dekorációinkat. Inspirálódj összeállításainkból!

Nem lehet elégszer elmondani, hogy mi itt, a Life.hu szerkesztőségében mennyire imádjuk az ünnepi készülődést, és hogy minden évben alig várjuk, hogy kicsit kutakodhassunk az idei trendek között. Mivel ha akarnánk se tudnánk az összes kedvencünket bemutatni (egy cikk biztos nem lenne hozzá elég), kiválasztottuk a jelenlegi három kedvenc karácsonyi színünket, és azokon belül próbáltuk az öt legcukibb, legszebb ünnepi kiegészítőt megtalálni. Íme, az eredmény.

Ezeket imádtuk tavaly

Ünnepi díszítésre fel! Az igazi profik valószínűleg már szeptember vége felé feltérképezték az ünnepi kínálatot, de biztosan akadnak olyanok is, akik az utolsó pillanatra hagyják az idei dekorációk beszerzését. Természetesen 2015-ben is utánajártunk a karácsonyi dekorációs trendeknek. Ha kíváncsi vagy, mi volt tavaly a divat, múlt évi dekor-körkép cikkünkben elolvashatod.

Piros

Nincs karácsony piros nélkül – ezt talán nem is kell magyarázni. Kötelező színe az ünnepnek, ennek köszönhetően pedig temérdek szebbnél szebb dekoráció közül lehet idén is válogatni.

1. 2 darabos karácsonyfadíszszett H&M 2.990 forint 2. Zenélő kekszes doboz Tchibo 5.995 forint 3. Karácsonyi zokni Skandi Trend 2.990 forint 4. Gyertyatartó Kika 4.599 forint 5. Lámpaernyő Ikea 995 forint

Pezsgőszín

A pezsgő a luxus, az elegancia színe, tökéletesen illik a karácsony ünnepélyességéhez, az év végi pezsgőmámorhoz, kitűnő választás lehet a klasszikus karácsonyi árnyalatok mellé, mint az arany, az ezüst, a zöld vagy a fehér.

1. Masni dekoráció Old Dekor 900 forint 2. Függők Ikea 3490 forint 3. Bársony díszpárnahuzat H&M 1990 forint 4. Jávorszarvas Kika 4199 forint 5. LED-es dekorfenyő Tchibo 6995 forint

Fehér

Ha fentebb azt írtuk, hogy nincs karácsony piros nélkül, akkor azt is mondhatjuk, hogy december sincs fehér nélkül. Ha esetleg idén sem lenne fehér karácsonyunk, ragyogó hófehér díszekkel könnyedén varázsolhatsz meghitt havazást a lakásba.

1. White ice LED házikó Kika 7990 forint 2. Gyertya rénszarvas Skandi Trend 2290 forint 3. Fa függők Ikea 2490 forint 4. LED-es díszcsillag Tchibo 10.995 forint 5. Flitteres díszpárnahuzat H&M 2990 forint
Öt dolog az otthonodban, amitől könnyen ellustulhatszhttp://www.life.hu/otthon/20161128-ot-dolog-az-otthonodban-amitol-konnyen-ellustulsz.htmlFőleg a hideg, téli napokon jó egy kicsit bekuckózni a kanapéra, körbetekerni magadat egy puha pléddel és maratoni sorozatnézést rendezni. Ezzel nincs is probléma addig, míg a lustulás nem válik napi szokásoddá. Ha azt veszed észre, hogy minden programodat lemondod azért, hogy a lakás négy fala között maradhass, érdemes elgondolkoznod kicsit azon, vajon mi szívhatja el az energiádat. OtthonThinkstockZöld szín, fémes elemek, retró stílus –a 2017-es év lakberendezési trendjeihttp://www.life.hu/otthon/20161125-2017-ev-lakberendezesi-trendjei.htmlVáltoztatnál lakásod arculatán? Akkor akár már a 2017-es év trendjeivel is inspirálódhatsz. A lakberendezésben előtérbe kerül a zöld szín és árnyalatai, ismét hódít a retró stílus, és jelentős átalakulás tapasztalható a hálószoba berendezésében is. Vegyük most sorra a következő szezon trendjeit. OtthonThinkstockEgy lebontás előtt álló elhagyott pláza végnapjaihttp://www.life.hu/otthon/20161124-seph-lawless-fotoi-egy-elhagyott-amerikai-plazarol.htmlHa szeretsz kísérteties, elhagyatott épületeket nézegetni, akkor Seph Lawless sorozatát imádni fogod. A fotós posztapokaliptikus képein egy évek óta üresen álló amerikai pláza végnapjai elevenednek meg. Otthon--Álomotthonok – Rusztikus svéd luxus Budapestenhttp://www.life.hu/otthon/20161110-alomotthonok-sorozat-flamingo-interiors-rusztikus-sved-otthon-budapesten.htmlRusztikus svéd hangulat Budapesten – a hazai luxusotthonokat bemutató sorozatunk következő részében Takács Anna és Szabó Péter belsőépítészek egy újabb munkáját vesszük górcső alá. Otthon--A férfi, aki Katalin hercegné jobbkeze – a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20161107-tudj-meg-mindent-katalin-hercegne-lakberendezojerol-ben-pentreath.htmlMiután Vilmos herceg és Katalin hercegné beköltözött a Kensington-palotába, új otthonukban néhány fontosabb átalakítást terveztek. Ehhez a kényes feladathoz pedig a legjobb szakembert szerették volna felfogadni – így esett a választásuk Ben Pentreathre, akit nem mellesleg Károly herceg ajánlott a párnak. Otthon--Hétköznapi vacsorák - Lesd meg idegen családok legmeghittebb pillanataithttp://www.life.hu/otthon/20161104-weeknight-dinners-hetkoznapi-vacsorakfotosorozat-lois-bielefeld-fotos.htmlKutatások bebizonyították, hogy napi családi közös étkezésnek számtalan előnye van: kihatással van a gyerekek iskolai teljesítményére, sőt még a fizikai állóképességükre is. De hogy miként is zajlik egy átlagos közös családi vacsora? Szinte minden otthonban másképp - legalábbis Lois Bielefeld fotós különleges sorozata szerint. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.