Mesés karácsonyi fotó Albert monacói hercegről és családjáról

Forrás: Palais Princier de Monaco/Vanessa Von Zitzewitz -
dekor karácsony fotó Albert herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja a monacói uralkodóház is előrukkolt a szokásos ünnepi fotójával, melyen a gyerekek mellett a család mesés karácsonyi dekorációját is szemügyre vehetjük. 

A kis Jacques és Gabriella cukik, mint mindig, míg anyukájuk, Charlene hercegnő ugyanolyan stílusos, mint ahogyan azt már tőle megszokhattuk. A mesés fotók december 3-án készültek, ám csak most hozták nyilvánosságra őket. A fotós, Vanessa von Zitzewitz pont abban a pillanatban kapta le a családot, amikor az ikrek a legcukibban mosolyogtak.

A hercegi család Forrás: Palais Princier de Monaco/Vanessa Von Zitzewitz

Az ikrek a fotók alapján örökölték édesanyjuk szépségét, sőt bátran állíthatjuk, hogy már most meglátszanak rajtuk az előkelőség jelei. Persze nem mehetünk el szó nélkül a mesés dekoráció mellett sem, mely olyan, mintha meseországban lennénk.

A kis Gabriella Forrás: Palais Princier de Monaco/Vanessa Von Zitzewitz
Ilyen lett Som-Balogh Edina karácsonyi mécsestartója http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161220-som-balogh-edina-mecsestarto-igy-keszitsd-el-a-meses-diszt-video.htmlA karácsony közeledtével mindenki azon gondolkozik, milyen dísszel szépítse a lakását. Én most az egyik kedvencemet fogom nektek megmutatni, mely mindig egy téli tájra emlékeztet. Ezzel biztosan nem lősz majd mellé! Készítsd el velem! Dekor--Karácsonyi fényeket lopkod egy férfi Kiskunhalasonhttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161223-karacsonyi-fenyeket-lopott-egy-ferfi-kiskunhalason.htmlEgy kiskunhalasi lakos azzal szembesült kedd reggel, hogy ellopták a nagy gonddal kihelyezett karácsonyi fényeit. A lopást a térfigyelő kamerák rögzítették, a tettest keresi a rendőrség.DekorOrigoIstenes Bencéék bolondos karácsonyra készülnek http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161220-unnepi-diszbe-oltozott-csobot-adel-es-istenes-bence-fotok.htmlA népszerű sztárpár kisfiúk nélkül, kettesben állt kamerák elé egy mesés fotózás erejéig. Ennél bolondosabb fotók még nem készültek róluk! Dekor--Dér Heni a kishúgával együtt díszíti az ünnepi fát http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161207-der-heni-a-testverevel-talalja-ki-milyen-legyen-az-unnepi-diszites-csaladi-hagyomanyok.htmlA szexi énekesnő számára a karácsony egy szent ünnep, hiszen ilyenkor tud együtt lenni a legtöbbet szeretett családjával. Persze Heni a díszítésben is kiveszi a részét, melyről örömmel mesélt a Life.hu-nak. Dekor--Ilyen az ünnepi hangulat Sarka Katánálhttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20141210-sarka-kata-karacsonyra-keszul-mezeskalaccsal-es-adventi-koszoruval.htmlSarka Kata minden évben megmutatja, hogyan készülődnek a gyerekekkel a karácsonyra. Idén is beleshettünk hozzá. Dekor--Készítsd el Liptai Claudia különleges adventi koszorújáthttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20141202-liptai-caludia-a-tv2-musorvezetoje-sajat-kezuleg-keszitett-adventi-koszorut.htmlA TV2 műsorvezetője különleges és kreatív adventi koszorút alkotott 2014-ben. Kíváncsian várjuk, idén mivel rukkol majd elő! DekorOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.