Skandináv stílusú karácsonyi lakásdekorációk - Tippek

karácsony skandináv stílus tippek-tanácsok karácsonyi dekoráció dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A skandináv karácsonyi dekoráció elengedhetetlen elemei a rénszarvasok és a norvég minták. Színekben a matt és sötétebb piros, szürke, óarany, ezüst dominál. Az ilyen stílus továbbá határozottan kapcsolódik a természethez – fa, örökzöldek. Amennyiben idén emellett döntesz, kétféle irányzat közül kell döntened.
Skandináv karácsonyi dekorációk Forrás: Comoorganizarlacasa, Tumblr/kcyang688

Az északi karácsonyi dekorációnak van egy viccesebb, kedvesebb oldala. A cuki télapó és télanyó figurák, a vidámabb, piros szín erőteljes jelenléte mutatja az utad, ha ilyen irányzattal szeretnéd ünnepivé varázsolni otthonod.

1. Vágódeszkaszett - KonyhaPalota 3590 Ft, 2. Díszpárna - KIKA 3499 Ft, 3. Réz mécsestartó -Mindenkiáruháza 5550 Ft, 4. Tányéralátét - IKEA 395 Ft, 5. Jávorszarvas formájú sütőforma - IKEA 1990 Ft, 6. Dekor figura - Praktiker 2999 Ft, 7. Szobrocska 2 db-os - Jysk 1090 Ft Forrás: Life.hu

A skandináv karácsonyi stílus ugyanakkor lehet elegáns és minimalista is. Ebben az esetben a fém, a visszafogott vonalak és a tónusosabb fa anyaghasználat szerint válassz dekorációs kelléket. Annyira visszafogottak, hogy a többségét akár az év többi napján is használhatod a lakás díszítésére.

1. Karácsonyi dekoráció - Jysk 850 Ft, 2. Díszpárna - Vivre 3040 Ft, 3. Dekoráció - Praktiker 1399 Ft, 4. Dísztárgy - Vivre 3190 Ft, 5. Műkoszorú - Praktiker 1999 Ft, 6. Karácsonyi tároló edény - KIKA 1889 Ft, 7. Norvég mintás takaró - Mesemix 6990 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.