Karácsony - te hogyan készülsz kreatívan?

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyban az is szép, hogy bár ugyanazt az ünnepet üljük, mindenki egy kicsit más formában készül, hangolódik. Saját készítésű csomagolópapír, cédéválogatások, közös adventikoszorú-gyártás - mindenkitől el lehet lesni egy-két jó kreatív tippet.

A mi ismerőseink körében is népszerű a készülődés személyessé tétele, valami jó kis kreatív ötlettel. Mai tippjeink a karácsonyi gasztroelőkészületekről szólnak.


Ünnepi marmalade
Még régebben találtam ki, hogy karácsony előtt citromlekvárt és narancslekvárt készítek, "lepalackozom", és azt osztogatom előajándéknak. Ez az, amit angol nyelvterületeken marmalade-nak hívnak, és keksszel, pirítóssal isteni. Valamit eltalálhattam, mert rám is ragadt a dolog, a lányok leadják a rendelést, és szállítanom kell, nincs mese. (Dóra)

Forrás: Zewa
Forrás: Zewa

Főztél már citromlekvárt?
Az angolszász marmalade mennyei finomság. Készítheted citromból, narancsból, lime-ból, és kerülhet bele például alkohol is. Ha egyszer elkezdted, a család minden évben követelni fogja. Készülődés kreatívan: karácsonyi dekorációk saját kezűleg a Zewa oldalán. zewa.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.