Vishen Lakhiani korunk egyik legmeghatározóbb személyisége önfejlesztés terén.

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vishen Lakhiani korunk egyik legmeghatározóbb személyisége önfejlesztés terén.

Szoftvermérnöknek tanult, az oktatás-technológia egyik megújítója, és a 200 főt foglalkoztató Mindvalley tulajdonosa. Tanulási modelleket, digitális platformokat és applikációkat fejleszt a tanulás megreformálása céljából. A Mindvalley elsősorban a személyiségfejlesztésre, a mindfulness-re, a tudatosságra, a jól-létre, a hatékonyságra fókuszál. Tagja a Transformational Leadership Council-nak, és az XPrize Alapítvány Innovációs Bizottságának. Lakhiani célja világszinten forradalmasítani az oktatást új modellek révén, ezáltal emelve az emberi teljesítőképesség határait és iskolát építeni az Emberiség 2.0 számára.

A könyvről…

A csodálatos elme kódja - A boldogság, tudatosság és korlátok nélküli élet 10 törvénye

Minden, amit ma a világról tudunk - ahogy dolgozunk, szeretünk, szülőként működünk, költekezünk, és ahogy meghatározzuk a siker fogalmát - egy láthatatlan szabályrendszert követ. De mi lenne, ha hatályon kívül helyeznénk ezeket a kikopott rendszereket és tiszta lappal indulhatnánk? Hogyan nézne ki az életed, ha elfelejthetnéd a múlt szabályait, és te határozhatnád meg, mint jelent számodra a boldogság, a cél vagy a siker fogalma?
A csodálatos elme kódja olyan szabályok gyűjteménye, amelyek segítenek kitörnünk átlagos, szürke életünk béklyójából. Ötvözve a technikai gondolkodást, a modern spiritualitást, a fejlődésbiológiát és az elmés humort. Vishen Lakhiani új, izgalmas keretet vázol fel, amely szerint átkódolhatod önmagad új, felelősségteremtő erővel bíró hittel és viselkedésmintákkal, melyek kivételes életet eredményeznek, boldogabbat és eredményesebbet, mint amilyenről valaha álmodni mertél. E könyv 10 olyan felhatalmazó, felelősségteremtő szabályt mutat be, amelyek:
- hatékony gyakorlatok és módszerek arra, hogyan kódold újra az elmédet
- egyedi modellek leírásai, mint például a tudattervezés, melynek köszönhetően fejlődésed tempója soha nem látott mértékben nő.

Értékes olvasmány a Cor Leonis kiadó jóvoltából. A könyvet ITT rendelheted meg.

2017.04.01. Papp László Budapest Sportaréna

2017. április 01-én látogass el a Wake-Up! Day-re, 2017. legnagyobb motivációs/transzformációs rendezvényére, ahol sok olyan világhírű coach/tréner lép színpadra, mint „A Titok" című film sztárja, Lisa Nichols, Jeffrey Allen, Marisa Peer illetve számos hazai példakép, így dr. Kemény Dénes, Hosszú Katinka, Shane Tusup, és mások. A világszinten egyedülálló, rendkívül tartalmas program délelőtt 10 órától este 7 óráig nyújt prémium minőségű kikapcsolódást, tanulási és fejlődési lehetőséget, akár életre szóló útravalót a résztvevőknek.

A rendezvényre jegyet ITT rendelhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.