karácsony terasz kert hangulat dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha sokat vagytok a szabadban, vagy csak munkából hazaérve szereted a karácsonyi hangulatot már az udvaron vagy a teraszon élvezni, akkor ugyanúgy feldíszítheted a kertet, mint a lakást.

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a ház körüli kertben fenyőfa áll, akkor néhány természetes hatású díszt arra is felaggathatsz, de általában a kerti díszítést izzósorokkal oldjuk meg, hiszen szép fényt adnak a korán ránk köszöntő estéken. Ahhoz, hogy januárban ne legyen extra magas a villanyszámla, szerezz be ledes karácsonyi fényeket: többféle színes vagy hagyományos izzósor, jégcsapfüzér, fénykábel és figura kapható a boltokban - egy őzikecsaládnak például nagyon örülnek a gyerekek.

Forrás: Thinkstock

Természetesen családja válogatja, ki mit tart giccsesnek, de ha szereted a fényeket, akár az egész kert vagy terasz ragyoghat: a kerítésre éppúgy feltekerheted a fényfüzéreket, mint a fákra vagy bokrokra: a levelüket vesztett kopár fák így egész más hangulatot árasztanak. Arra azonban mindenképpen figyelj, hogy csak kifejezetten kültéri dekorációkat használj, és a hosszabbító se tudjon beázni. Tovább segíti a spórolást, ha egy időkapcsolón keresztül biztosítod az áramot, így ki sem kell mászkálni a hidegbe emiatt. Ha a fényfüzérekkel nem bajlódnál, akkor néhány kinti mécsestartó vagy viharlámpa is meghozhatja a hangulatot a kertbe, teraszra, erkélyre, kilépőre, ahogyan egy szép, természetes asztaldísz, nagyobb piros masni, fenyő- és borostyánág, vagy néhány ajándékcsomag is.

Forrás: Thinkstock
Mini karácsonyfa jégkrémpálcikábólhttp://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121126-adventi-kreativ-tipp-december-6-mini-karacsonyfa-jegkrempalcikabol.htmlAjándékötletek és szépségtippek karácsonyrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131126-takacs-nora-szakertoi-level-ajandekotletek-es-adventi-koszoru-karacsonyra.htmlElőrehozott karácsonnyal lepték meg a rákos kisfiúthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-devin-kohlman-haldoklo-rakos-fiut-elorehozott-karacsonnyal-lepte-meg-szulovarosa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.