karácsony 2015 advent ünnep alsónadrág tánc vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonyi szimbólumokkal díszített alsónadrágok és csilingelő csípőmozgás - hiába, van, hogy a pasikat is megihleti az ünnepi hangulat.

Leginkább azoknak ajánljuk ezt a szuper vicces videót, akik szeretnék barátnőjüket meglepni az ünnepek alkalmából, vagy karácsony napján egy igazán egyéni videóval szeretnének előrukkolni közösségi oldalukon. A nevetés garantált, a férfiaknak meg azt üzenjük, aki tudja, csinálja utánuk!

Király Viktornak szurkolnak Amerikában tartózkodó kollégáihttp://www.life.hu/kult/20151111-kiraly-viktornak-a-the-voice-kapcsan-a-jatekkeszito-musical-szereploi-drukkolnak-kamaras-ivan.htmlKirály Viktor szépen menetel az NBC Voice műsorában, amit adásonként 50 millióan látnak az Egyesült Államokban. Viktor kollegái a Játékkészítő című musicalből pedig egész közelről szurkolnak az énekesnek. Kult--Összejöttek a Vastag testvérek Radics Gigivel és Hiennelhttp://www.life.hu/kult/20151111-elkeszult-a-pops-how-musical-a-jatekkeszito-uj-klipje-vastag-csabaval-radics-gigivel-hiennel-es.htmlElkészült az idén majd' minden elemében megújuló pop-show-musical, A Játékkészítő új klipje, amiben a főszereplők együtt láthatóak. Kult--Mabel Katz: „A fájdalom elkerülhetetlen, de a szenvedés választás kérdése"http://www.life.hu/kult/20151020-mabel-katz-a-hooponopono-vilaghiru-tanitoja-interjuban-meselt-a-technikarol.htmlA ho'oponopono világhírű tanítója ismét Magyarországra látogat, ennek kapcsán pedig kifaggattuk őt, hogy párkapcsolati problámákban és stresszes helyzetekben hogyan használjuk ezt a hawaii technikát. Kult--Fotókiállítással gyűjtenek daganatos gyerekek átmeneti otthonárahttp://www.life.hu/kult/20151116-fotokiallitassal-gyujtenek-daganatos-gyerekek-atmeneti-otthonara-a-demeter-hazra.htmlA csontvelő-átültetésen átesett, tartós orvosi felügyeletet igénylő gyerekek és családjaik átmeneti otthonául szolgáló Démétér Ház működését és az ott gyógyuló betegek életét mutatja be Koszticsák Szilárd fotóriporter csütörtökön a Szent László Kórházban nyíló Ilyen a box című kiállítása. A tárlattal a Démétér Ház új szárnyának felújítására gyűjtenek. Kult--Hihetetlen! Így festettek az első Barbie babákhttp://www.life.hu/kult/20151115-igy-neztek-ki-az-elso-barbie-babak-a-hatvanas-evekben.htmlEgy kislány szobájából sem hiányozhatnak a kultikus Barbie babák, melyek első darabjai 1959-ben kerültek piacra. A játék azota is nagy népszerűségnek örvend, Barbie azonban a történelem során jelentős átalakuláson ment keresztül. Most megmutatjuk, hogy néztek ki az első babák! KultThinkstockÍme az öt kedvenc idézetünk Csernus Imrétőlhttp://www.life.hu/kult/20151115-az-ot-legjobb-idezet-csernus-imre-pszichiatertol.htmlA csípős nyelű pszichiáter nyers stílusa elsőre talán ijesztőnek tűnhet, egy azonban biztos: módszere rendkívül hatásos. Csernus Imre rengeteg embernek nyújt segítséget nap mint nap: akár rendelésein, akár könyveivel vagy előadásaival. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket tőle. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.