Hullanak a karácsonyfák – A frászt hozzák mindenkire!

videó karácsonyfa vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legtöbben azt várjuk, hogy hatalmas pelyhekben hulljon a hó karácsony napján, pedig néha csak a karácsonyfák hullanak, ami nem olyan szép, ellenben vicces – feltéve, ha nem a mi otthonunkban történik.

Nem is gondoltuk volna, hogy a karácsonyfaborulás ilyen komoly, világméretű probléma, pedig 35 másodpercbe 31 eset is belefért. A videót tovább is érdemes nézni, ha kíváncsi vagy rá, hogyan romolhat el minden egyszerre. Íme:

19 éves lett a szupersztárnak számító Down-kóros modell, Madeline Stuarthttp://www.life.hu/trend/20151116-madeline-stuart-down-koros-modell-19-eves-lett.htmlMadeline Stuart-ról már majdnem annyit lehet hallani, mint egy híres modellről, ami nem is véletlen: betegsége ellenére sok mindent elért már a fiatal lány. Trend--5 szuper sminktrükk karikás szemekrehttp://www.life.hu/trend/20151114-5-szuper-sminktrukk-karikas-szemek-ellen-larion-oscar-tippjei.htmlBelenézel a tükörbe, és csak a karikákat látod? Nem tudod, hogyan szüntesd meg vagy fedd el a fáradtság nemkívánatos jeleit? Több tényező is felelős lehet a szem alatti karikák és duzzanatok kialakulásáért, de ne aggódj, mindenre van megoldás; fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait! TrendThinkstockHelen Mirren régóta nem tündökölt ennyire - Mindenkit meglepett a hétvégi gálánhttp://www.life.hu/trend/20151115-helen-mirren-ragyogobban-tundokolt-mint-valaha-egy-galan.htmlA hetvenéves díva mindenkit lenyűgözött egy hétvégi filmes gálán, melyet Hoollywoodban tartottak. Nem is csoda, hiszen Helen Mirren csak úgy ragyogott fehér estélyijében. Trend--Harisnyatartó tökéletes popsin, Jourdan Dunn-módrahttp://www.life.hu/trend/20151114-jourdan-dunn-modell-szexi-fotoja-az-instagramon.htmlA gyönyörű modell egy szokatlanul szexi fotót osztott meg rajongóival a minap. Trend--5 találó idézet a női cipőkrőlhttp://www.life.hu/trend/20151114-5-talalo-idezet-a-noi-cipokrol.htmlNem Carrie Bradshaw az egyetlen nő, aki hihetetlen módon tudott rajongani a lábbelikért. Mi is legalább annyira imádjuk a női cipellőket, és a kelleténél jóval többször csábulunk el egy-egy csodadarab láttán. Íme 5 kedvenc idézetünk imádott ruhadarabunkról. TrendThinkstockSzínorgia novemberben - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151113-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lawrence-christina-aguilera.htmlA héten a sztárok többsége mellőzte a feketét, és szebbnél szebb színekben pózolt a vörös szőnyegen. A fehér ugyanolyan népszerű, mint a nyári hónapokban, de különleges árnyalatok is akadtak bőven a heti palettán. Következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.