Így hozza magát karácsonyi hangulatba a macskasztár

karácsony videó játék cica macska cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi lehet jobb egy macskás videónál? Egy karácsonyi felvétel Maruval, a játékos kedvű cicával.

Japánban már valódi hírnévnek örvend Maru, a macska, akinek cukiskodásait több ezren követik az egyik legnagyobb videómegosztó portálon. Ünnepi különkiadásában egy karácsonyi zokniba bújva igyekszik karácsonyi hangulatba hozni rajongóit – Maru videóját alább tekintheted meg:

Macska-szótár haladóknak: Ezt jelentik a cicád mozdulataihttp://www.life.hu/news/20150914-ezt-jelentik-a-macska-mozdulatai.htmlHa macskád van, bizonyára te is érezted már úgy, hogy szótárra lenne szükséged ahhoz, hogy megértsd, miket művel. Miért nyomja a fenekét az arcodba? Miért gurulgat a szőnyegen? Azonnal eláruljuk!News--Komoly a dolog! Karácsonyi esküvőt tervez Sandra Bullockhttp://www.life.hu/intim/20151116-sandra-bullock-szineszno-karacsonyra-tervezi-eskuvojet-bryan-randall-fotossal.htmlMég csak néhány hónapja vannak együtt, ám a színésznő a hírek szerint túltette magát a kezdeti nehézségeken Bryan Randallel, és már az esküvő is szóba került közöttük. Intim--Vámpírfogú macska a nap legcukibbjahttp://www.life.hu/news/20150818-loki-a-vampirfogu-macska.htmlLokinak, a macskának nagyon különleges, de kissé bizarr fogai vannak. News--Itt az év legjobb karácsonyi reklámja - Zsepit elő!http://www.life.hu/kult/20151113-ilyen-meghato-karacsonyi-reklamot-reg-lathattunk-foszerepben-egy-ugyetlen-cica.htmlValószínűleg te sem fogod kibírni könnyek nélkül azt az angol reklámot, ami néhány napja került fel a legnagyobb videómegosztó portálra. Főszerepben a föld legügyetlenebb cicája! KultOrigoA nap videója: így tüntet jógázó gazdája ellen a macskahttp://www.life.hu/news/20150706-a-macskat-hidegen-hagyja-hogy-gazdaja-jogas-videot-szeretne-kesziteni-es-betelepszik-a-kepbe.htmlA szemfüles cirmost nem érdekelte, hogy gazdija jógapózban szeretett volna magáról videót készíteni.News--Véget ért a Downton Abbey, a rajongók a karácsonyi különkiadásra készülnekhttp://www.life.hu/kult/20151110-veget-ert-a-downton-abbey-a-rajongok-a-karacsonyi-kulonkiadasra-keszulnek.htmlVéget ért a nagysikerű Downton Abbey című brit tévésorozat, amelynek rajongói most azt remélik, hogy a karácsonyi különkiadásból választ kapnak néhány nyitva hagyott kérdésre. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.