Retro karácsony! Így ünnepeltek a Szomszédok

karácsony retro ajándék Szomszédok Mennyből az angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a szenteste, a karácsonyfa már teljes pompájában áll, és már alig várod az ajándékbontást? Azért a Mennyből az angyalt még illik elénekelni előtte.

Így tettek a Szomszédok is, mert ők bizony értettek még az illemhez és a morálhoz. Élvezd velük a megható pillanatokat!

Hullanak a karácsonyfák – A frászt hozzák mindenkire!http://www.life.hu/karacsony/poengyar/20151116-hullanak-a-karacsonyfak-vicces-video.htmlLegtöbben azt várjuk, hogy hatalmas pelyhekben hulljon a hó karácsony napján, pedig néha csak a karácsonyfák hullanak, ami nem olyan szép, ellenben vicces – feltéve, ha nem a mi otthonunkban történik. Poéngyár--Így hozza magát karácsonyi hangulatba a macskasztárhttp://www.life.hu/karacsony/poengyar/20151116-igy-hozza-magat-karacsonyi-hangulatba-a-macskasztar-maru.htmlMi lehet jobb egy macskás videónál? Egy karácsonyi felvétel Maruval, a játékos kedvű cicával. Poéngyár--Nem ezt az ajándékot akartam! Őszinte reakciók, gyerekektől - Videó!http://www.life.hu/karacsony/poengyar/20151116-igy-reagaltak-a-gyerekek-amikor-megkaptak-az-ajandekot-vicces-video.htmlA karácsonykor a lurkók többsége ajándéklistát állít össze a szüleinek. A fa alatt azonban nem mindig a várva várt meglepetések várják őket. PoéngyárTanulságos videó: hogyan NE készíts karácsonyi vacsorát?http://www.life.hu/karacsony/poengyar/20151116-mr-bean-karacsonyi-pulykat-sut-baratnojenek-video.htmlHa netán pulykát tervezték készíteni a nagy napra, Mr. Bean megmutatja, milyen veszélyeket rejt a sütése. Poéngyár--2015 végétől érkezik az új húszezres: Így néz majd ki!http://www.life.hu/news/20151116-2015-vegetol-erkezik-az-uj-huszezres-penz-megujul-uj-biztonsagi-elemekkel-lesz-tele.htmlEgy hónap múlva új húszezer forintost bocsájt ki a Magyar Nemzeti Bank. Az új fizetőeszközön továbbra is Deák Ferenc portréja lesz látható, a fizetőeszköz megújul és sokkal több biztonsági eszközt helyeznek el rajta.News--Egy idős kutya utolsó útja: több ezer gazdit érintett meg ez a képhttp://www.life.hu/news/20151116-egy-idos-kutya-utolso-utja-redditre-feltoltott-kep-tobb-ezer-embert-erintett-meg.htmlValószínűleg Libra gazdija, Nicole Alderman sem gondolta, hogy ekkora visszhangja lesz egykori kutyájáról készült képének, amit egy közösségi weboldalon osztott meg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.