Frizura világsztár módra: Tuningold fel a copfodat az ünnepre!

Forrás: Tony and Guy -
frizura advent copf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A copf az egyik legegyszerűbb és leghétköznapibb frizura, ám ebből is varázsolhatsz néhány kellékkel ünnepi hajkölteményt. A Life.hu most egy pofonegyszerű copftuningot tartogat a számodra!

Ugye ismerős az a rohanós reggel, amikor se hajat mosni, se hajat vasalni/feltűzni/beszárítani nincs időd, mert már akkor elkéstél, mikor kiugrottál az ágyból? Ezeken a reggeleken a legtöbb - hosszab hajú - nő copfot készít! Éppen ezért hajlamosak vagyunk az egyszerű, tarkón vagy éppen fejbúbon összefogott hajat unalmasnak és hétköznapinak elkönyvelni, és soha nem jutna eszünkbe a karácsonyi céges partin copffal megjelenni. Most mutatunk egy a kifutóról ellesett fortélyt, amivel feldobhatod az összefogott hajkoronát!

Forrás: Tony and Guy

Ashley Williams a londoni divathéten mutatta be nem is olyan régen a jövő nyárra tervezett kollekcióját. A nyomott mintáiról híres tervezőnő ruhái mellett idén a kifutóra vonuló modellek frizurájából is inspirálódhatsz - a mesterfodrászok textilekkel dobták fel a lányok haját!

Ha ehhez hasonló frizurára vágysz, szükséged lesz egy fésűre, hajgumira és szalagra. Bár a kifutón textilcsíkokat tekertek a lányok hajára, az ünnepre való tekintettel használhatsz csillogó hajgumit és szép szaténszalagot is. Először is szárítsd meg és vasald ki a hajadat, majd a fésű segítségével készíts copfot kicsivel a fejbúb alatt. Ezután vasald át újból a tincseket, és kenj rá valamilyen simító hajformázót is. Végül jöhet a szalag, amit akár a copf egészén is áttekerhetsz!

Szuper sminktrükk: ragyogd túl a napot!http://www.life.hu/trend/20150729-szuper-sminktrukk-augusztusra-ragyogd-tul-a-napot.htmlLeírni is szörnyű, de a nyár utolsó hónapjába léptünk. Ettől azonban ne keseredj el, inkább használd ki a következő napokat, amennyire csak lehet: élvezd a csodás nyári sminkek és a csillogás erejét. Larion Oscar sminkmester meg is mutatja kedvenc augusztusi szépségtrükkjét. TrendThinkstockTanulj sminkelni Jennifer Lopeztől - öt dolog, amit elleshetsz tőle! http://www.life.hu/trend/20150722-tanulj-sminkelni-jennifer-lopeztol-5-dolog-amit-elleshetsz-tole-larion-oscar-trukkjei.htmlŐ minden szempontból a mai kor egyik szépségikonja: szupernőies testalkatát a férfiak imádják, a nők irigylik. Stílusa egyedi, szexi és változatos, ismeri a tökéletes frizura és a smink minden csínját-bínját. Van mit tanulni tőle – Larion Oscar el is árulja, hogy milyen sminktrükköket érdemes ellesned a ma 46 éves Jennifer Lopeztől!Trend--Álomszép smink bulis estékre – hogyan készül 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150617-alomszep-esti-smink-nyari-estekre-hogyan-keszul-2015-ben.htmlKevés izgalmasabb dolog van a szépségápolásban a nyáresti sminkeknél: lehetnek színesek, ragyogóak, mindennek csakis a képzeleted szabhat határt. Larion Oscar sminkmester most bemutatja az idei nyár slágerét!TrendThinkstockA legszebb sminkek barna szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150720-a-legszebb-nyari-smink-barna-szemhez-larion-oscar-trukkjei.htmlA barna szeműek táborába tartozol, és szívesen kipróbálnál egy olyan szemsminket, ami csodásan kiemeli a színeidet? Larion Oscar sminkmester most alárulja, milyen nyári sminket válassz a szemszínedhez!TrendThinkstock5 trükk, amitől sokkal tartósabb lesz a rúzsodhttp://www.life.hu/trend/20151006-5-trukk-amitol-sokkal-tartosabb-lesz-a-ruzsod-larion-oscar-tippjei.htmlA rúzsok fénykorukat élik, a nude mellett télre visszatérnek az egészen sötét árnyalatok, a piros, a fukszia és társaik. Ám a rúzs csakis ápolt ajkakon mutat jól, és persze vannak alapszabályok, amiket nem árt betartani a kínos helyzetek elkerülése érdekében. Larion Oscar sminkmester trükkjeit érdemes megfontolni! Trend--Őszi rúzsorgia: 3 szín, amit nem hiányozhat a nesszeszeredbőlhttp://www.life.hu/trend/20150915-oszi-ruzsorgia-smink-3-szin-amit-erdemes-kiprobalni-iden-osszel.htmlTombol a 90-es évek, már ami a rúzsszíneket illeti. Káprázatos a szezon színvilága a nude árnyalatoktól a barnás tónusokon keresztül a részegítő borvörösön át a bíborig. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyik az a három fantasztikus szín, amivel Te is trendi lehetsz idén ősszel.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.