karácsony advent cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony minden mennyiségben a csillogásról szól. Ha pedig már a lakást és a fát is ünnepi díszbe öltözteted, akkor a saját ruhatáradat is ékesítsd fel! Erre tökéletes lehet egy csillámos topán. Kezdd el a készülődést már most!

Akár a balerinacipők, akár a vadabb, magasabb tűsarkúak között nézelődünk, bizony nem egyszer botlunk bele csillogó, csillámokkal díszített darabba. Akárcsak a szegecses lábbelik, úgy a csillámos topánok is régóta divatosnak számítanak. Ha szeretnél az Óz a nagy varázslóból ismert Dorothy cipőjéhez hasonlóban pompázni a fa alatt, de nem akarsz borsos összegért újabb cipőt venni, akkor most figyelj, mert eláruljuk, hogyan tuningolhatod fel csillámokkal a már meglévő lábbelidet!

Forrás: ASOS, Mango, Zara, Deichmann, TopShop, F&F

Először is szükség lesz egy régi, már megunt cipőre. Választhatsz a stílusodhoz illően balerinát vagy magas sarkút is. Előbbinek az egész felületét vagy csak az orrát is lehet dekorálni, míg a magas sarkú esetében a sarkak adhatnak okot a játékra a díszítés során. Ha az egész cipőt csillámmal borítod, akkor ügyelj arra, hogy a vacsorához választott ruha és kiegészítők ne legyenek feltűnőek, mert a sok figyelemfelkeltő darab elronthatja az összhatást! Ami a csillám színét illeti, karácsony lévén mi az arany, ezüst, valamint a zöld és a vörös színeket javasoljuk.

Fontos, hogy a munka előtt tisztítsd meg a felületet, majd töröld szárazra. Erre azért van szükség, hogy biztosan jól tapadjon majd a csillám. Kétféle megoldást választhatsz a dekorációhoz, egy egyszerűbbet és egy nehezebbet. Az egyik lehetőség, hogy külön vásárolsz csillámport és ragasztót, majd ezek keverékét szépen ecsettel viszed fel a felületre. Ennek előnye, hogy a csillámport később esetleg más célra is használhatod. Ha nem vagy biztos a kézügyességedben, vásárolhatsz bármelyik hobbiboltban úgynevezett ragasztós csillámot. Ebben a kiszerelésben már előre összekeverték a csillámot és a ragasztót, így nincs más dolgod, csak bekenni vele a cipőt. Ne lepődj meg, ha a száradási időn túl még néhány csillám lehull a cipőről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.