szépség

Frizura világsztár módra: Tuningold fel a copfodat az ünnepre!

2013.12.03. 00:02

A copf az egyik legegyszerűbb és leghétköznapibb frizura, ám ebből is varázsolhatsz néhány kellékkel ünnepi hajkölteményt. A Life.hu most egy pofonegyszerű copftuningot tartogat a számodra!

Ugye ismerős az a rohanós reggel, amikor se hajat mosni, se hajat vasalni/feltűzni/beszárítani nincs időd, mert már akkor elkéstél, mikor kiugrottál az ágyból? Ezeken a reggeleken a legtöbb - hosszab hajú - nő copfot készít! Éppen ezért hajlamosak vagyunk az egyszerű, tarkón vagy éppen fejbúbon összefogott hajat unalmasnak és hétköznapinak elkönyvelni, és soha nem jutna eszünkbe a karácsonyi céges partin copffal megjelenni. Most mutatunk egy a kifutóról ellesett fortélyt, amivel feldobhatod az összefogott hajkoronát!

Forrás: Tony and Guy

Ashley Williams a londoni divathéten mutatta be nem is olyan régen a jövő nyárra tervezett kollekcióját. A nyomott mintáiról híres tervezőnő ruhái mellett idén a kifutóra vonuló modellek frizurájából is inspirálódhatsz - a mesterfodrászok textilekkel dobták fel a lányok haját!

Ha ehhez hasonló frizurára vágysz, szükséged lesz egy fésűre, hajgumira és szalagra. Bár a kifutón textilcsíkokat tekertek a lányok hajára, az ünnepre való tekintettel használhatsz csillogó hajgumit és szép szaténszalagot is. Először is szárítsd meg és vasald ki a hajadat, majd a fésű segítségével készíts copfot kicsivel a fejbúb alatt. Ezután vasald át újból a tincseket, és kenj rá valamilyen simító hajformázót is. Végül jöhet a szalag, amit akár a copf egészén is áttekerhetsz!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK