szépség

Tuningold fel a régi, megunt táskádat!

2013.12.06. 00:02

Szeretnél egy új táskával villogni a céges bulin, de már minden pénzedet ajándékokra költötted? Itt egy gyors tipp arra, hogyan dobhatod fel egy régi, megunt táskádat.

Karácsonykor te is jól átgondolod a költségvetést? A számolgatás nálad is sokszor oda vezet, hogy egy-egy új cuccról, új ruháról vagy éppen táskáról le kell mondanod? Álltál már kétségbeesetten a szekrény előtt karácsonyi partiba vagy éppen a szilveszteri mulatságba készülődve? A megoldás pofonegyszerű: a már jól bejáratott szereléseket egy-egy kiegészítővel teljesen újjá varázsolhatod. Például egy táskával! Most pedig arra is tippet adunk, hogyan dobhatod fel régi, megunt koktéltáskádat.

Forrás: http://ricochetandaway.blogspot.hu

A képeken látható táska egy igazán kreatív bloggerlány alkotása, ami kitűnő példa arra, hogyan tehető maivá egy vintage táska. Ehhez hasonló retró táskát biztosan te is találsz a nagymamád vagy édesanyád szekrényében, ha pedig a varrós fiókban akad némi maradék csipke, akkor az alapnyagköltséget majdnem nullára redukálhatod. A könnyebbség kedvéért használhatsz színes csipkét, de akár fehéret is befesthetsz, ahogyan az az eredeti ötletben is történt. A legegyszerűbb, ha a színes csipkéket felragasztod a táskára, de ha több kreativitást érzel magadban, a takarószalagok segítségével akár csíkokat vagy egyéb mintákat is festhetsz a felületre. Ha nem szeretsz pepecselni a ragasztóval, akkor kétoldalas ragasztóval akár sima szalagokat is applikálhatsz a táskára. Láss neki a táska-tuningnak még az ünnep előtt!

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK