Frissítsd fel a frizurádat az ünnepre, méghozzá ricinusolajjal

Forrás: Thinkstock -
hajpakolás haj pakolás ricinusolaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány hét van karácsonyig, de annyi időd még van, hogy egy jó hajpakolással felturbózd a frizurádat. Láss neki még ma!

Hallottál már a ricinusolajról? Ha nem, akkor most tényleg érdemes beszerezned, mert sokkal több dologra jó, mint gondolnád. A mi kedvencünk egy szuper ricinusolajas hajpakolás, amely garantáltan csodát tesz a hajaddal.

Forrás: Thinkstock

Így készítsd el:

3-4 kanál rinicusolajhoz adj 1-2 evőkanál olívaolajat, egy kanál mézet, és ha van otthon, akkor egy kis kókuszzsírt is. Melegítsd össze a hozzávalókat, végül keverj hozzájuk egy tojás sárgáját. Alaposan keverd össze a hozzávalókat, majd oszlasd el a száraz hajon a masszát. Ügyelj arra, hogy a hajtövekre és a hajvégekre is jusson belőle. Ha ezzel megvagy, húzz egy fürdősapkát vagy egy nejlonzacskót a hajadra, és csavard be egy száraz törölközőbe. Hagyd a pakolást a hajadon minimum fél óráig, de akár 1-2 óra után is ráérsz lemosni. A hajadnak szuper tartása lesz, és a hajvégek sem lesznek töredezettek. Próbálj havonta 2-3 alkalommal időt szakítani erre a pakolásra. Nem bánod meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.