Elegáns, trendi és modern nadrágos szettek az ünnepekre

karácsony nadrág elegáns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem szereted a lábaidat megmutatni, mégis elegánsan szeretnél megjelenni a karácsonyi összejöveteleken, bátran bújj nadrágba, amikor csak kedved tartja. Farmerban és sportcipőben is lehetsz nagyon csinos, a zakónadrág-tűsarkú kombó pedig nemcsak divatos, de nagyon szexi is – íme, egy kis inspiráció!

Sportcipőben – miért ne?

Persze, itt nem klasszikus edzőcipőre gondolunk, hanem különlegesebb, elegánsabb, csillogó holmikra. Kombinálhatod kedvenc alapdarabjaiddal, sötét farmerral, fehér pólóval, bőven elég, ha egy-két ütős kiegészítőből választasz feltűnő darabot!

1. Marie Lund Van Graaf 32.990 forint 2. Zara 9995 forint 3. Rienne Creations 4. Salamander ORANGE LABEL 49.990 forint 5. H&M 5990 forint

Szexizz kosztümnadrágban!

Dobd fel a klasszikus fekete-fehér kombót élénkpirossal! Ez a trió sosem megy ki a divatból, ráadásul tökéletesen passzol az ünnep színeihez. Az ajkaidra mehet egy csodás piros rúzs – itt írtunk is arról, kihez milyen árnyalat passzol!

1. H&M 5990 forint 2. Mango 9995 forint 3. Karman Jewelry One Fashion Store 16.000 forint 4. Anna Amélie 39.990 forint 5. RekaVago 69.990 forint

Valami más

Idén hatalmas divat a culottes, a térd alá érő bő nadrág, amit bátran viselhetsz az ünnepek alatt is. De érdemes tudni, hogy ez a fazon mennyire passzol az alakodhoz – itt már mesélt arról Szemes Nóra személyi stylist, milyen alakkal érdemes erre a nadrágra voksolni. A fenyőzöld pedig abszolút illik az ünnephez, viseld bátran!

1. Marie Lund Van Graaf 11.990 forint 2. Mango 6595 forint 3. Zara 6990 forint 4. Kazar 5. H&M 9490 forint

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.