Duplán ünnepelték tavaly a karácsonyt a sorozat színészeinek gyerekei

karácsony színésznő Jóban Rosszban szerep Fábián Anita Végh Judit gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak otthon, a családdal ünnepelték a karácsonyt a színészek gyerekei, hanem a Jóban Rosszban filmsorozatban is kivették részüket az ajándékozásból 2014-ben. 

A Csillagvirág klinika gyógyulásra váró csöppségei között pár jelenet erejéig tavaly feltűnt két színésznő gyermeke is. Végh Juci kisfia, Bence és Fábián Anita kislánya, Pipi a sorozat karácsonyi ünnepségét élvezték.
"Bence kicsi kora óta úgy nevelkedett, hogy ne ijedjen meg az idegenektől. Sokszor volt bent eddig is a stúdióban és mindenki szereti, így nem volt vele gond. De ez egy különleges alkalom volt, nem akarjuk hosszasan szerepeltetni, hisz még csak bölcsődés" - mesélte 2014-ben Végh Judit színésznő.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Végh Juci kisfia, Bence anyukájával és a sorozat egyik jelenetében

Fábián Anita lánya döntésére bízta a szereplést. "Régen nem szerettem volna, hogy Pipi szerepeljen a sorozatban, hiszen ez nem gyereknek való szakma és őt sem igazán érdekelte. Azóta azonban eltelt néhány év, és újra elbeszélgettem vele a dologról. Most már ő szerette volna, én pedig igent mondtam, mert úgy érzem, elég nagy, hogy megértse a feladatot. Azt látom, hogy van hozzá tehetsége és ráadásul sokat is tanulhat ebből a munkából. Noha most csak egy jelenet erejéig szerepelt a sorozatban, óriási fegyelemre volt szükség a forgatáson, s ennek ő maradéktalanul megfelelt. Nem erőltetem a médiában való szereplést, de egyszerűen olyan különleges kisugárzása van a kislányomnak, hogy mindenki felfigyel rá, mindenki fotózni szeretné. Mondtam is neki, hogy a Jóisten megajándékozta ezzel a fénnyel, amelyet ő áraszt, s ezt meg kell becsülni" - tette hozzá tavaly a Jóban Rosszban Szilviája, aki azt sem tartja kizártnak, hogy lánya hozzá hasonlóan színész lesz.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Fábián Anita kislánya, Pipi boldogan alakítja szerepét

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.