Kínkeservvel szabadult meg a karácsonyi túlsúlytól Gregor Bernadett

Forrás: Origo -
betegség karácsony színésznő Gregor Bernadett hízás túlsúly fogyókúra futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem pont úgy alakult a tavalyi év vége Gregor Bernadett számára, mint ahogy eltervezte.

Gregor Bernadett szervezete szinte mindig az ünnepek alatt mondja fel a szolgálatot, és a pihenéssel, családdal töltött időből beteges, majd lábadozós napok lesznek. 2014-ben ezt mesélte a szép színésznő: "Tavaly szenteste a fülem gyulladt be, az idén pedig a nagyfiam, Bence kivételével mindenkit ledöntött a lábáról az influenza. Mintha a szervezetem tudná, ilyenkor van néhány nap, amikor ezt a luxust megengedheti magának. Szerencsére Álmos már meggyógyult és elment oviba, én ezzel szemben még mindig betegeskedem.

Pedig nagyon is jó lenne egészségesnek lenni és egy kicsit sportolni. Már karácsony előtt féktelen zabálásba kezdtem és az ünnepek végére 3-4 kilóval többet mutatott a mérleg. Bár más ezt nem nagyon látja, én emiatt elég rosszul érzem magamat. Az hagyján, hogy a farmerek alig jönnek rám, de amikor a színpadon fel kell, hogy vegyem a testre simuló ruhát, úgy érzem magam benne, mint egy kötözött sonka. Szükségem lenne a mozgásra, de a betegségem és az időbeosztásom sem teszi lehetővé. Ráadásul sohasem sportoltam aktívan, kínkeservesen veszem rá magamat minden mozdulatra. Ideális lenne, ha a közeli parkba lemennék futni reggelente, de egy új színdarabot próbálok, és emiatt most ez elmarad. Pedig a férjem naponta kétszer negyven percre elmegy futni, és hiába is motiválna, hogy együtt edzhetünk, a gyerekekre valakinek vigyáznia kell, így maradok. Az egyetlen reális lehetőségem arra, hogy megszabaduljak a túlsúlytól az, hogy itthon tornázom és nagyon keveset eszem" - árulta el Berni a Life.hu-nak.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár 1 óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Hoppá! Meglepő dolgot vett lábai közé Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-jennifer-lopez-enekesno-lesz-az-american-music-awards-dijatado-haziasszonya.htmlAz énekesnő egészen új szerepben mutatja meg magát vasárnap este, ő lesz ugyanis az American Music Awards háziasszonya. TV + Sztárok--Frei Tamás: „Nagyon meghurcoltak"http://www.life.hu/sztarok/20151116-frei-tamas-allitolag-30-millio-forintot-vett-fel-a-cege-errol-az-ugyrol-meselt-friderikusznak.htmlFrei cége két évig dolgozott egy köztisztasági feladatokat ellátó szervezetnek, majd állítólag azzal gyanúsították meg, hogy a tanulmányt, melynek elkészítésével bízták meg, az internetről szedte. TV + Sztárok--Törőcsik Mari: "Vérben ázott a tüdőm"http://www.life.hu/sztarok/20151116-torocsik-mari-hamarosan-80-eves-lesz.htmlHamarosan 80. születésnapját ünnepli Törőcsik Mari, aki az elmúlt években sok időt töltött kórházban is. A barátok és a rajongók szeretete azonban mindig életben tartották. TV + SztárokOrigoWolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Adam Levine egy sellőt varratott a hátára - Elképesztő tetoválás!http://www.life.hu/sztarok/20151116-adam-levine-hatat-mostantol-egy-egesz-alakos-sello-tetovalas-disziti-foto.htmlA Maroon 5 szexi énekesének testén már több helyen is találhatók különböző absztrakt minták, és motívumok, de most egy igazán különleges rajzot varratott magára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.