Lilu korán elkezdte a karácsonyi készülődést

karácsony fotó ünnep mikulás Lilu várakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu tavaly már két hónappal a szeretet ünnepe előtt karácsonyi lázban égett. 

Lilu egy igazán különleges személlyel, a Mikulással fotózkodott, és a közös képet rögtön fel is töltötte a hivatalos Instagram oldalára. A jelek szerint nem kell decemberig várnunk a celebes ünnepi posztokra.

Forrás: Instagram/lilugram
Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár 1 óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Világító mellekkel búcsúzik Mihalik Enikő a paradicsomból - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151116-mihalik-eniko-felmeztelen-keppel-bucsuzik-vilagito-mellekkel-pozol-a-szexi-modell.htmlA meseszép magyar modell egy különleges fotóval búcsúzott Turks- és Caicos-szigetektől ahol barátnőjével, Nadja Benderrel pihent. IntimOrigoAdam Levine egy sellőt varratott a hátára - Elképesztő tetoválás!http://www.life.hu/sztarok/20151116-adam-levine-hatat-mostantol-egy-egesz-alakos-sello-tetovalas-disziti-foto.htmlA Maroon 5 szexi énekesének testén már több helyen is találhatók különböző absztrakt minták, és motívumok, de most egy igazán különleges rajzot varratott magára. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie: "Nem könnyű a pároddal szexjelenetet forgatni"http://www.life.hu/intim/20151116-angelina-jolie-es-brad-pitt-szexjelenetei-az-elejen-nagyon-kinosan-indultak.htmlA sztárpárnak a legújabb közös filmjük forgatásán kellett ágyba bújniuk, ami a színésznő elmondása alapján nem igazán volt egyszerű feladat, sőt, néha kifejezetten kellemetlen pillanatokat kellett átélniük. Intim--Újra szerelmes a Rising Star felfedezettje: Fehérvári Gábor Alfréd szívét egy táncosnő rabolta elhttp://www.life.hu/intim/20151116-fehervari-gabor-alfred-es-szerelme-a-rising-star-alatt-szerettek-egymasba.htmlA Rising Star felfedezettje még a műsor során ismerkedett össze Dórával, aki a show egyik táncosa volt. Alfréd a legújabb klipjében már kedvesével együtt látható. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.