Advent a sztárokkal! Szandi kisfia adventi koszorút készített

karácsony karácsony 2015 adventi koszorú kisfiú ünnep készülődés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagyon büszke rá, hogy idén kisfia, Csabi ötlete alapján készült a családi asztal dísze. Szandi arról mesélt, hogyan telik náluk a karácsonyra hangolódás.

Szandi kisfia, igaz, már kijárta az óvodát, mégis családi hagyomány maradt náluk, hogy visszajárnak az intézménybe, és remek hangulatban a szülőkkel és csemetéikkel készítik el az adventi koszorút.

Forrás: Facebook/Szandi

„Már 3. éve annak, hogy legkisebb gyermekünk, Csabika is elhagyta az óvodát. Azonban ilyenkor, advent előtt mindig visszatérünk, és az ovisokkal meg a "nosztalgiázó" kisiskolásokkal mi, szülők együtt készítjük el az adventi koszorút. Csodás érzés volt újra ott ülni a miniszékeken, és érezni néhány órára az igazi ovis hangulatot! Csabus életében először egyedül alkotta meg saját adventi koszorúját" – mesélte Szandi, aki idén egy újítással is készült a lakás feldíszítése kapcsán.

„Vettem két hatalmas girlandot, amit a lépcsőfeljáró korlátjára raktam fel, és égők kerültek rá. A fiúkkal a legszínesebb égősort választottuk ki, így igazi szivárványos hangulatú lesz a karácsony" – mosolygott az énekesnő, aki a karácsonyfadíszeket saját kezűleg készíti.

„Minden évben 4-5 új díszt készítünk, így már elég sok van, de ehhez ragaszkodom, legalább egyszer, ha majd a gyerekek kirepülnek a családi fészekből, lesz mit magukkal vinniük" – mondta Szandi, aki arról is mesélt, hogy a szentestét szűk családi körben ünneplik, karácsony másnapján pedig összejön az egész család, és mindenki süt-főz, és együtt ünnepel.

Keleti Andreát már elragadta az ünnepi hangulathttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151201-keleti-andreat-tancosnot-mar-elragadta-az-unnepi-hangulat-es-nagyon-keszul-a-karacsonyra.htmlA táncosnő nemrég belekóstolhatott a karácsonyi életérzésbe egy ünnepi élményvásárban a belváros szívében, ahol fát díszített. Andi a fenyőfa alatt azt is elárulta, hogy idén milyen meglepetéssel készül a szeretteinek karácsonyra.Sztárok--Kíváncsi vagy a magyar sztárok tavalyi karácsonyfáira? Mi megmutattuk, melyik hírességé volt a legszebbhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-dukai-regina-liptai-claudia-toth-gabi-is-megmutatta-a-karacsonyfajat.htmlVan, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek tavaly megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők. Sztárok--Óriásmellekkel várta a karácsonyt a mindig nagyon dögös Voksán Virághttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151031-oriasmellekkel-varja-a-karacsonyt-voksan-virag.htmlKíváncsi vagy, milyen dekoltázzsal várja Voksán Virág a karácsonyt? Íme! Sztárok--Ilyen volt Mihalik Enikő szupermodell tavalyi karácsonya - fotóhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-cuki-fotot-mutatott-gyermekkorarol-mihalik-eniko-magyar-modell.htmlMihalik Enikő tavaly megmutatta, hogyan karácsonyozott jópár évvel ezelőtt. Sztárok--Oláh Gergő tavaly a családja nélkül karácsonyozotthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141203-olah-gergo-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-csaladja-nelkul-karacsonyozik.htmlAz X-Faktor előadóinál még a szenteste is veszélyben forog – tavaly így volt ezzel Gergő. SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDuplán ünnepelték tavaly a karácsonyt a sorozat színészeinek gyerekeihttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20121219-joban-rosszban-sorozat-szinesznoi-vegh-juci-kisfia-bence-es-fabian.htmlNemcsak otthon, a családdal ünnepelték a karácsonyt a színészek gyerekei, hanem a Jóban Rosszban filmsorozatban is kivették részüket az ajándékozásból 2014-ben. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.