Vajna Timi ismét bepillantást engedett luxuséletébe

Vajna Timi karácsony karácsony 2015 luxus Andy Vajna Los Angeles futás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége egészen Los Angelesig utazott, hogy hamisítatlan karácsonyi hangulatban fusson.

Mintha meseországba csöppent volna Vajna Timi azon a fotón, amelyen napsütésben, karácsonyi díszletek között edzette formás testét egy kis futással. A világhírű producer felesége mindig tud újat mutatni, hiszen a hatalmas nyalókák és cukorkák között biztosan különleges érzés lehet nyújtani.

Forrás: Instagram/Vajna Timi

„Reggeli futás a karácsonyi hangulatba öltözött Los Angelesben" – írta a kép mellé Timi.

Sarka Kata szuper Jézuska lennehttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151207-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-szuper-jezuska-lenne.htmlA modellt arról faggattuk, hogy az adventi időszak kezdetén feldíszítette-e már a házukat, és elkezdte-e megvásárolni a karácsonyi ajándékokat. Sztárok--Advent a sztárokkal! Szandi kisfia adventi koszorút készítetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151203-szandi-enekesno-kisfia-csabika-adventi-koszorut-keszitett-sajat-kezuleg-az-enekesno-mar.htmlAz énekesnő nagyon büszke rá, hogy idén kisfia, Csabi ötlete alapján készült a családi asztal dísze. Szandi arról mesélt, hogyan telik náluk a karácsonyra hangolódás. Sztárok--Keleti Andreát már elragadta az ünnepi hangulathttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151201-keleti-andreat-tancosnot-mar-elragadta-az-unnepi-hangulat-es-nagyon-keszul-a-karacsonyra.htmlA táncosnő nemrég belekóstolhatott a karácsonyi életérzésbe egy ünnepi élményvásárban a belváros szívében, ahol fát díszített. Andi a fenyőfa alatt azt is elárulta, hogy idén milyen meglepetéssel készül a szeretteinek karácsonyra.Sztárok--Lilu tavaly korán elkezdte a karácsonyi készülődést – megmutatta, hogyanhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20150929-lilu-mar-alig-varja-a-karacsonyt-most-pedig-talalkozott-a-mikulassal.htmlLilu tavaly már két hónappal a szeretet ünnepe előtt karácsonyi lázban égett. Sztárok--Csonka András: Karácsonyi tortúra viszontagsággal és rengeteg szereppelhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141218-csonka-andras-blogjaban-megirja-milyen-tempot-diktal-a-szinesznek-karacsonytol-ujevig-a-szinpad.htmlCsonka András tavaly kissé elúszott a karácsonyi készületekkel - meg is írta, miért. SztárokOrigoDuplán ünnepelték tavaly a karácsonyt a sorozat színészeinek gyerekeihttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20121219-joban-rosszban-sorozat-szinesznoi-vegh-juci-kisfia-bence-es-fabian.htmlNemcsak otthon, a családdal ünnepelték a karácsonyt a színészek gyerekei, hanem a Jóban Rosszban filmsorozatban is kivették részüket az ajándékozásból 2014-ben. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.