karácsony 2015 szenteste X-Faktor ünnep rituálé Oláh Gergő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztes énekes valószínűleg nem tudja a karácsonyi családi éneklést kivitelezni, mert újszülött kisfiát dédelgeti az ünnepnapokon.

Oláh Gergő a sok koncert és elfoglaltság között még nem tudott időt szánni arra, hogy elkezdje a karácsonyi készülődést. Az énekes elárulta, azt már kigondolta, mit kap az ő Jézuskájától a felesége, így az ajándékvásárlás nem okoz számára problémát.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Hétvégén valóra válik egy hatalmas álmom, mert egy 25 tagú amerikai godspellkórussal lépek majd színpadra. Három nagyvárosban, Debrecenben, Békéscsabán és Székesfehérváron koncertezünk, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy a dalaimat együtt énekeljük magyarul. Mivel állandóan fellépésről fellépésre járok, a karácsonyi készülődésre még nem jutott időm, de pár nap múlva, a feleségem segítségével megtervezzük majd a teendőket, és elindulunk beszerezni az ajándékokat" – kezdte Gergő, aki egy szép családi hagyományról is mesélt a Life.hu-nak.

„Eddig a szentestét mindig a szűk családdal töltöttük, aztán karácsony másnapján mentünk haza vidékre a szüleinkhez. Ott házról házra meglátogattuk a családtagokat, és énekeltünk, mert a házigazda csak akkor engedett be az otthonába, aztán amikor továbbálltunk, ő is jött velünk, és ez így ment addig, amíg a nagymamámhoz nem értünk. Amikor nála összegyűltünk, akkor kezdődött az igazi nagy ünneplés. Idén ez a szokás elmarad, mert a kisfiam, Nolan még annyira picike, hogy nem akarjuk őt hosszú úttal terhelni, így most a szüleink jönnek hozzánk, és mi látjuk őket vendégül" – mondta Gergő, aki hozzátette nagyobb gyermekei egyáltalán nem féltékenyek a kis Nolanra, sőt kislánya a baba minden rezdülését figyeli, babusgatja, dédelgeti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.