Oláh GergőX-Faktorünneprituálészentestekarácsony 2015RTL Klub

Oláh Gergőéknél idén elmarad a karácsonyi rituálé

2015.12.09. 18:44

Az X-Faktor győztes énekes valószínűleg nem tudja a karácsonyi családi éneklést kivitelezni, mert újszülött kisfiát dédelgeti az ünnepnapokon.

Oláh Gergő a sok koncert és elfoglaltság között még nem tudott időt szánni arra, hogy elkezdje a karácsonyi készülődést. Az énekes elárulta, azt már kigondolta, mit kap az ő Jézuskájától a felesége, így az ajándékvásárlás nem okoz számára problémát.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Hétvégén valóra válik egy hatalmas álmom, mert egy 25 tagú amerikai godspellkórussal lépek majd színpadra. Három nagyvárosban, Debrecenben, Békéscsabán és Székesfehérváron koncertezünk, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy a dalaimat együtt énekeljük magyarul. Mivel állandóan fellépésről fellépésre járok, a karácsonyi készülődésre még nem jutott időm, de pár nap múlva, a feleségem segítségével megtervezzük majd a teendőket, és elindulunk beszerezni az ajándékokat" – kezdte Gergő, aki egy szép családi hagyományról is mesélt a Life.hu-nak.

„Eddig a szentestét mindig a szűk családdal töltöttük, aztán karácsony másnapján mentünk haza vidékre a szüleinkhez. Ott házról házra meglátogattuk a családtagokat, és énekeltünk, mert a házigazda csak akkor engedett be az otthonába, aztán amikor továbbálltunk, ő is jött velünk, és ez így ment addig, amíg a nagymamámhoz nem értünk. Amikor nála összegyűltünk, akkor kezdődött az igazi nagy ünneplés. Idén ez a szokás elmarad, mert a kisfiam, Nolan még annyira picike, hogy nem akarjuk őt hosszú úttal terhelni, így most a szüleink jönnek hozzánk, és mi látjuk őket vendégül" – mondta Gergő, aki hozzátette nagyobb gyermekei egyáltalán nem féltékenyek a kis Nolanra, sőt kislánya a baba minden rezdülését figyeli, babusgatja, dédelgeti.

  • havi
  • heti
  • napi

hirdetés

Itt találkozhatsz a Mikulással!

Beszélgess a Télapóval ezeken a helyeken találkozhatsz vele tippek és érdekességek

Karácsonyi vásárra fel!

Itt a három legjobb karácsonyi vásár irány a mézeskalácsok és a forralt borok mesés világa

3 forrócsokizó a belvárosban

Mennyei forralt csoki lelőhelyek Budapest szívében igazi különlegességek várnak rád

3 szuper korcsolyapálya Pesten

Íme a három legjobb korcsolyapálya Budapesten ha csúszni támad kedved ide látogass el

Forralt boros helyek a városban

Íme a legjobb forralt bor lelőhelyek Budapesten néhány tipp mielőtt útra kelnél