Kiss Ramóna tíz évet várt a legszebb karácsonyi ajándékára

Forrás: Göbölyös László -
karácsony színésznő testvér videó család Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt gyönyörű színésznője gyermekkora óta imádja a karácsonyt, és ilyenkor mindig a szerettei körében ünnepel. 1994-ben egy olyan ajándék került a fa alá, amire Ramóna mindig is vágyott. 

A sztár a Reflektor kamerái előtt mesélt az ünnepekről és arról, hogy évekkel ezelőtt mekkora örömet jelentett számára, amikor megszületett a testvére.

Hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonyt Sarka Kata – Fotó!http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151212-sarka-kata-szexi-dekoltazst-villantott-igy-varja-az-unnepeket-a-musorvezeto.htmlHajdú Péter dögös felesége már alig várja az ünnepeket, így elő is vette a külön erre az alkalomra előkészített szexi pizsamáit. SztárokOrigoOláh Gergőéknél idén elmarad a karácsonyi rituáléhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151209-olah-gergoeknel-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnel-iden-elmarad-a-karacsonyi-rituale.htmlAz X-Faktor győztes énekes valószínűleg nem tudja a karácsonyi családi éneklést kivitelezni, mert újszülött kisfiát dédelgeti az ünnepnapokon. SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia: "Új érzés, hogy van egy boldog kapcsolatom"http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szerelmevel-karacsonyozik.htmlA színésznő őszintén bevallotta, új érzés számára, hogy boldog párkapcsolatban várhatja a szentestét. SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huTilla nem romantikázik karácsonyighttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-tillanak-a-tv2-musorvezetojenek-karacsonykor-lesz-ideje-romantikazni-felesegevel.htmlA TV2 műsorvezetője nagyon elfoglalt, és három gyermek mellett kevés időt tud feleségével, Krisztával kettesben tölteni. Sztárok--Kínkeservvel szabadult meg a karácsonyi túlsúlytól Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20130103-gregor-bernadett-szineszno-karacsonykor-felszedett-par-kilotol-alig-tud-megszabadulni.htmlNem pont úgy alakult a tavalyi év vége Gregor Bernadett számára, mint ahogy eltervezte. SztárokOrigoDuplán ünnepelték tavaly a karácsonyt a sorozat színészeinek gyerekeihttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20121219-joban-rosszban-sorozat-szinesznoi-vegh-juci-kisfia-bence-es-fabian.htmlNemcsak otthon, a családdal ünnepelték a karácsonyt a színészek gyerekei, hanem a Jóban Rosszban filmsorozatban is kivették részüket az ajándékozásból 2014-ben. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.