Szexi karácsonyra készül Larion Zoé és Müller Attila

Forrás: Larion Zoé -
karácsony 2015 advent Larion Zoé ajándék Müller Attila készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larion Zoé csak két éve ünnepli a karácsonyt, amióta Müller Attilával él együtt, a modell ennek ellenére imádja az ünnepi készülődést. 

A fiatalok már nagyon várják a 2016-os év elejét, ugyanis karácsonykor és szilveszterkor is fellépéseik vannak beütemezve, ilyenkor nincs idő a pihenésre, január első hetében lesz lehetőségük majd a lustálkodásra. Talán még egy kis wellness is belefér. Elmondásuk alapján ez az egyetlen olyan hét az évben, amikor kikapcsolják a telefont és csak egymásra koncentrálnak, szeretkeznek, lustálkodnak és alszanak.

Forrás: Larion Zoé

Zoé csupán 2 éve ünnepli a karácsonyt, amióta együtt él Attilával. A modell, szülei vallásos meggyőződése miatt gyerekkorában sem díszített fát vagy kapott ajándékot, karácsonyi dalokat sem énekelt soha. Ajándékozni viszont nagyon szeret, így szívesen vásárol vagy készít Attilának ajándékot. Általában már augusztusban be van csomagolva és a szekrénybe elrejtve a meglepetés, biztos ami biztos, ne kelljen tolongni, lökdösődni az üzletekben.

"Zoé minden apró megjegyzésemre figyel és 1000 ötlete van, hogy mivel lepjen meg. Mindig nagyon örülök annak amit kapok, hiszen én sóhajtottam el magam valamikor, hogy de jó lenne egy ilyen! Nekem férfiként nehezebb dolgom van, mert bár minden hölgy szereti a szép ékszereket, táskákat, cipőket, nem mindegy, hogy az éppen milyen és hát valljuk be elég nagy a kínálat. Van egy úgynevezett vágyak mappa a számítógépén ahova lementi azokat a dolgokat, amiket szeretne. Egy kívánságlista. Innen szoktam meglepni valamivel, így biztos a siker és mégsem olyan snassz, mint megkérdezni, hogy mit vegyek neked" - meséli Attila.

"Én egyszer nagyot hibáztam, papagájokkal leptem meg Attit, mert mondta, hogy gyerekkorában imádta őket. Viszont olyan őrületes rikácsolással éltek nálunk 3 hétig, hogy elajándékoztuk őket. Azóta megállapodtunk, hogy ha új háziállatot szeretnénk, azt először megbeszéljük egymással. Hamarosan érkezik is hozzánk egy bütykös csótány, akinek Jónás lesz a neve. Az idei évben karácsonykor nincs betervezve semmi különleges, természetesen meglátogatjuk a családot és biztosan nem ússzuk meg a karácsonyi bejglizést sem, úgyhogy januárban az első utunk az edzőterembe vezet majd" - árulta el Zoé.

Forrás: Larion Zoé

A pár első együtt töltött karácsonya nagyon különleges volt, egy barátjuk meghívta őket és náluk otthon, Szerbiában töltötték az ünnepet. Ott még él a hagyomány, hogy a busójáráshoz hasonlóan öltöznek be az úgynevezett csobánok és kolompokkal, kiabálva járnak az utcákon. Zoét és Attilát meg is kergették.

"Számomra a karácsony a szeretet ünnepe, Zoé realistább, szerinte a kereskedelem ünnepe. Egy valamiben azonban maximálisan egyetértünk. Hogy idén is ott lesz a tv műsorok között a Reszkessetek betörők, a Bunyó karácsonyig, a Beethoven .... és nem fogjuk megnézni megint" - nevet Attila.

Tóth Gabi: „Sokszor nem volt a karácsonyfa alatt semmi"http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-toth-gabi-enekesno-arrol-meselt-hogy-gyermekkoraban-nem-volt-ajandek-a-karacsonyfa-alatt.htmlAz énekesnő gyermekkorában igényelte volna a meglepetéseket, de akkor a családjának nem volt lehetősége ajándékokat vásárolni. Sztárok--Tilla nem romantikázik karácsonyighttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-tillanak-a-tv2-musorvezetojenek-karacsonykor-lesz-ideje-romantikazni-felesegevel.htmlA TV2 műsorvezetője nagyon elfoglalt, és három gyermek mellett kevés időt tud feleségével, Krisztával kettesben tölteni. Sztárok--Oláh Gergőéknél idén elmarad a karácsonyi rituáléhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151209-olah-gergoeknel-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnel-iden-elmarad-a-karacsonyi-rituale.htmlAz X-Faktor győztes énekes valószínűleg nem tudja a karácsonyi családi éneklést kivitelezni, mert újszülött kisfiát dédelgeti az ünnepnapokon. SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi ismét bepillantást engedett luxuséletébehttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151208-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-ismet-bepillantast-engedett-luxuseletebe.htmlAndy Vajna felesége egészen Los Angelesig utazott, hogy hamisítatlan karácsonyi hangulatban fusson. SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia: "Új érzés, hogy van egy boldog kapcsolatom"http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szerelmevel-karacsonyozik.htmlA színésznő őszintén bevallotta, új érzés számára, hogy boldog párkapcsolatban várhatja a szentestét. SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huKülönleges karácsonyra készül Nádai Anikóhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151208-nadai-aniko-igy-unnepli-iden-a-karacsonyt.htmlKülönleges az idei ünnepi időszak a gyönyörű, fiatal anyukának, Nádai Anikónak, ugyanis ez lesz az első karácsonya néhány hónapos kisfiával, Patrikkal. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.