Istenes Bence Jézuska hordára lett

Forrás: Facebook/Istenes Bence -
karácsony 2015 szenteste Istenes Bence ünnep karácsonyfa RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető megküzdött a fenyőfavásárlással és beszerezte a karácsonyfát. Bence a Life.hu-nak elárulta, hogyan telik náluk a szenteste.

Istenes Bencénél idén nagy lesz a sürgés-forgás, hiszen nála gyűlik össze a család. A műsorvezető éppen ajándékvásárlásban volt, amikor telefonon elértük.

Forrás: Facebook/Istenes Bence

„Azt már tudom, kinek mit hoz a Jézuskám, de az ajándékok beszerzése még folyamatban. Mindig az utolsó percre hagyom a vásárlást, úgyhogy most nyakamba vettem a várost" – kezdte Bence, aki a fenyőfát már megvette.

„Mindig élő karácsonyfánk volt, úgyhogy ezt a szokást én is tartom és besegítve Jézuskának, már megvettem, betuszkoltam az autóba és hazahoztam. Szenteste hozzánk jön az édesanyám és Adél anyukája. Együtt sütünk főzünk, bár a halászlét anyukámra bízzuk. Lesz sült kacsa, mákos guba, bejgli, imádom az ünnepi ízeket" – mesélte Bence, aki a szilvesztert a barátokkal tölti majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.