karácsony ajándék ünnep család Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőéknél az ünnep az év egyik legfontosabb eseménye, és sosem értette, hogy egy-két ember miért borul ki, ha vásárolni kell mennie.  

Szandiék már korán felkészültek a karácsonyra, az énekesnő pedig azt is elárulta, idén már csak saját készítésű díszeik kerülnek a fára. A Mokkában beszéltek arról is, hogy Szandi férje, Bogdán Csaba sokáig alvajáró volt, Csabika pedig legót kért idén karácsonyra, amit a bátyjával rakhat majd össze.

Rubint Réka már karácsonyi lázban éghttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151216-rubint-reka-fitnesz-edzo-mar-karacsonyi-lazban-eg-es-gyonyoruen-feldiszitette-otthonat.htmlA fitneszkirálynő igazi meseországot varázsolt otthonukból, és a Life.hu-nak megmutatta pazar adventi koszorúját és otthona díszeit. Sztárok--Tóth Gabi: „Sokszor nem volt a karácsonyfa alatt semmi"http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-toth-gabi-enekesno-arrol-meselt-hogy-gyermekkoraban-nem-volt-ajandek-a-karacsonyfa-alatt.htmlAz énekesnő gyermekkorában igényelte volna a meglepetéseket, de akkor a családjának nem volt lehetősége ajándékokat vásárolni. Sztárok--Liptai Claudia: "Új érzés, hogy van egy boldog kapcsolatom"http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szerelmevel-karacsonyozik.htmlA színésznő őszintén bevallotta, új érzés számára, hogy boldog párkapcsolatban várhatja a szentestét. SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huKíváncsi vagy a magyar sztárok tavalyi karácsonyfáira? Mi megmutattuk, melyik hírességé volt a legszebbhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-dukai-regina-liptai-claudia-toth-gabi-is-megmutatta-a-karacsonyfajat.htmlVan, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek tavaly megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők. Sztárok--Ilyen volt Mihalik Enikő szupermodell tavalyi karácsonya - fotóhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-cuki-fotot-mutatott-gyermekkorarol-mihalik-eniko-magyar-modell.htmlMihalik Enikő tavaly megmutatta, hogyan karácsonyozott jópár évvel ezelőtt. Sztárok--Bódi Sylvi bikinis karácsonyi üdvözlete - 2014-ben ez volt a kedvencünk!http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141224-bod-sylvi-bombatestu-fotoval-kivan-boldog-karacsonyt.htmlSylvi szerint a karácsony akkor jó, ha az nem az ész nélküli ajándékozásról szól. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.