karácsony üzenet Koko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Koko István egykori ökölvívó, műsorvezető szerint egy jó szó, egy ölelés, egy simogatás sokkal többet ér bármilyen ajándéknál. 

Tolvai Reni a karácsonyi ajándéklistákra esküszikhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171215-tolvai-reni-karacsonyi-keszulodese.htmlTolvai Reni elárulta, hogy ünnepel karácsonykor. Üzenet--Kállay-Saunders András: A karácsony egy emlékeztetőhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171213-kallay-saunders-andras-karacsonyi-uzenete.htmlKállay-Saunders András az egyik legfontosabb kérdést tette fel, amit karácsonykor fel lehet: "te mikor mondtad anyukádnak utoljára, hogy szereted?" Karácsony van, itt a remek alkalom, semmiképpen ne hagyd ki idén, ez lesz a legszebb karácsonyi ajándék a számára. Üzenet--Kovi elárulta, mi a legfontosabb a számára karácsonykorhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171213-kovi-karacsonyi-uzenete.htmlKovi az egyik legszebb karácsonyi üzenetet küldte a Life.hu olvasóinak. Az alábbi videóból megtudhatod, mi a számára legfontosabb az ünnepekkor. ÜzenetFotó: Hirling Bálint - OrigoIstenes Bence karácsonyi üzenetehttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171213-istenes-bence-karacsonyi-uzenete-igy-unnepli-a-karacsonyt.htmlIstenes Bence és Csobot Adél családja idén karácsonykor együtt ünnepel. A fiatal és szexi műsorvezető most elárulta, hogyan készülnek fel az év legszebb ünnepére: ismét kapkodás lesz és az utolsó pillanatra marad minden. De Bence üzent is a Life.hu olvasóinak, íme. Üzenet--Így karácsonyozik Köllő Babetthttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171206-igy-karacsonyozik-kollo-babett-luxusfeleseg.htmlRengeteg ajándék, hatalmas csomagok. Általában így karácsonyozik Köllő Babett és családja. ÜzenetOrigoKovács Patrícia karácsonya idén lesz a legszebb!http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-kovacs-patricia-karacsonya-iden-lesz-a-legszebb-gyermekevel-egyutt-unnepel.htmlKovács Patrícia évek óta minden karácsonykor színpadon áll. Mivel idén egészen máshogy lesz, végre együtt tudja tölteni gyermekével az ünnepeket. Elárulta, hogyan készül az év legszebb ünnepére, és ad néhány tanácsot nekünk is, hogy a mi karácsonyunk is igazán boldog lehessen. Üzenet--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.